Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
9. července 2024 v 17:44
Čas čtení 0:49
Veronika Ábelová

Justin Bieber vystoupil na předsvatební party syna nejbohatšího muže Indie. Získal za to miliony dolarů

Justin Bieber vystoupil na předsvatební party syna nejbohatšího muže Indie. Získal za to miliony dolarů
Zdroj: Justin Bieber News, ANI (Twitter)
ZAJÍMAVOSTI INDIE JUSTIN BIEBER
Uložit Uložené

Svatební oslavy prominentního páru probíhají již několik měsíců.

Justin Bieber vystoupil na předsvatebním večírku Ananta Ambaniho, syna nejbohatšího muže Indie, a jeho budoucí manželky Radhiky Merchant, jejichž svatební oslavy probíhají už několik měsíců.

Doporučeno
ŽEBŘÍČEK: Tohle jsou nejbohatší čeští youtubeři. Kdo bere desítky milionů ročně? ŽEBŘÍČEK: Tohle jsou nejbohatší čeští youtubeři. Kdo bere desítky milionů ročně? 3. července 2024 v 13:39

O víkendu přijela do Bombaje zazpívat pro budoucí manžele a jejich hosty a hostky například Katy Perry. Na první předsvatební party potom vystoupila Rihanna a druhý večírek rozproudili idolové devadesátek The Backstreet Boys, italský tenorista Andrea Bocelli a Justin Bieber. Všichni hosté teď spekulují, kdo vystoupí na samotné svatbě, která proběhne už nadcházející víkend. Někteří se domnívají, že by to mohla být Adele, rodina ale zatím nic neprozradila.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený COMPLEX (@complex)

Jak to vypadá, na této svatbě nejmladšího syna podnikatele Mukeše Ambaniho se opravdu na ničem nešetří, čímž se svatba řadí mezi ty nejextravagantnější v Indii. Svými výdaji dokonce překonala i svatbu Ambaniho dcery, na které vystoupila Beyoncé.

Podle časopisu Forbes činí odhadovaná hodnota majetku rodiny Mukeše Ambaniho 123,5 miliardy dolarů. Proslýchá se, že Rihanna za své vystoupení inkasovala sedm milionů dolarů a Bieberovi byla nabídnuta ještě vyšší částka – až deset milionů dolarů.

Doporučeno
Virální dívka Hawk Tuah dostala nabídku od Playboye. Followerům odpověděla i na to, jestli si založí OnlyFans Virální dívka Hawk Tuah dostala nabídku od Playboye. Followerům odpověděla i na to, jestli si založí OnlyFans 8. července 2024 v 7:00

Samotná nevěsta pro Vogue sdělila, že plánování svatby jde skvěle a těší se, až se vdá. Jak přesně bude vypadat svatební víkend, se teprve uvidí. Už teď je ale jasné, že to proběhne ve velkolepém duchu.

Domů
Sdílet
Diskuse