Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. září 2024 v 17:52
Čas čtení 0:34
Jela Vážanová

Tvůrci pokračování Pána prstenů oslovili Iana McKellena, aby si opět zahrál Gandalfa. „Měli by si pohnout,“ vzkazuje herec

Tvůrci pokračování Pána prstenů oslovili Iana McKellena, aby si opět zahrál Gandalfa. „Měli by si pohnout,“ vzkazuje herec
Zdroj: New Line Cinema
FILMY A SERIÁLY PÁN PRSTENŮ
Uložit Uložené

Pětaosmdesátiletý herec by si rád znovu zahrál čaroděje Gandalfa v pokračování Pána prstenů, které natáčí Andy Serkis.

Jedna z nejúspěšnějších fantasy ság se dočká v roce 2026 pokračování. Vrátit by se přitom mohla i jedna z nejoblíbenějších postav. Ian McKellen, který hrál v trilogii Pána prstenů Gandalfa, dostal nabídku opět ztvárnit roli mocného čaroděje.

Doporučeno
Tohle je 10 nej filmů, které nás letos v kinech ještě čekají Tohle je 10 nej filmů, které nás letos v kinech ještě čekají 2. září 2024 v 10:00

„Právě mi bylo řečeno, že budou další filmy, Gandalf bude zapojen a doufají, že ho budu hrát,“ řekl McKellen pro The Big Issue. „Kdy? Nevím. Jaký je scénář? Ještě není napsaný. Takže by si měli pohnout!“ vzkázal 85letý herec.

„Vše, o čem musíme rozhodnout, je, co uděláme s časem, který nám je dán,“ řekl Gandalf Frodovi v první části trilogie. A herec McKellen se rozhodl využít svůj čas naplno.

V 85 letech stále aktivně hraje a plánuje v tom i pokračovat ihned poté, co se zotaví ze zranění, které se mu stalo v londýnském divadle. Během představení Player Kings spadl z pódia a zlomil si zápěstí. 

Domů
Sdílet
Diskuse