Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
včera 19. září 2024 v 16:16
Čas čtení 0:39
Magdalena Trajerová

Robert Pattinson přichází o končetiny a pořád dokola umírá. Zahraje si v novém filmu od režiséra oscarového Parazita

Robert Pattinson přichází o končetiny a pořád dokola umírá. Zahraje si v novém filmu od režiséra oscarového Parazita
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY FILM OSCAR
Uložit Uložené

Společnost Warner Bros. zveřejnila trailer k očekávanému filmu Mickey17 od režiséra Pong Čun-hoa. Bude film dobrý jako jeho Parazit?

Sci-fi thriller Mickey17 vychází z románu Mickey7. Hlavní roli „postradatelného zaměstnance“ jménem Mickey ztvární Robert Pattinson. Jeho role se vydává na nebezpečnou misi s cílem kolonizovat ledovou planetu. Když jedna verze Mickeyho zemře, vytvoří se náhrada, která si uchová většinu jeho předešlých vzpomínek.

Doporučeno
Vybíráme TOP 5 her ve slevě: do 250 korun koupíš jednu z nejlepších hororovek na trhu i steampunkovou střílečku Vybíráme TOP 5 her ve slevě: do 250 korun koupíš jednu z nejlepších hororovek na trhu i steampunkovou střílečku 18. září 2024 v 11:00

Spolu s Pattisonem se v obsazení objeví i Steven Yeun, Naomi Ackie, Toni Collette a Mark Ruffalo.

Film režíruje a píše Pong Čun-ho a prostřednictvím společnosti Offscreen se podílí i na jeho produkci. Dalšími producenty jsou Dede Gardner a Jeremy Kleiner z Plan B a Dooho Choi z Kate Street Pictures.

Doporučeno
Duchové ožívají v jednom z nejděsivějších hororů roku. Konečně známe datum české premiéry Duchové ožívají v jednom z nejděsivějších hororů roku. Konečně známe datum české premiéry 10. září 2024 v 15:03

Premiéru filmu studio Warner Bros. několikrát posunulo. Původně se na něj fanoušci mohli těšit 29. března 2024, aktuální termín je ale určen na leden 2025. Kvůli hollywoodským stávkám a změnám v produkci potřeboval štáb více času na dokončení projektu.

Bong je známý především svým snímkem Parazit z roku 2019, který vůbec jako první cizojazyčný film vyhrát Oscara za nejlepší film. Oscarovou sošku si odnesl i za původní scénář, režii a mezinárodní celovečerní film.

Domů
Sdílet
Diskuse