Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. září 2024 v 14:12
Čas čtení 0:43
Radoslava Juračková

Krásné gesto Eda Sheerana: Zahrál na přání náhodné běžkyni, která ho zastihla při natáčení klipu v loďce

OSOBNOSTI ED SHEERAN
Uložit Uložené

Zpěvákovi se nakonec díky Instagramu podařilo běžkyni nalézt.

Ed Sheeran natáčel na loďce v Londýně nový videoklip. Vedle břehu běžela mladá žena, která na jeho gesto zřejmě do smrti nezapomene. Zeptal se jí, jestli jí může zahrát nějakou písničku na přání. Běžkyně si bez váhání vybrala Tenerife Sea, kterou jí známý zpěvák s úsměvem začal zpívat.

Doporučeno
8 věcí, na které dát bacha při sekáčových nákupech. Jaké jsou ty nejlepší triky? 8 věcí, na které dát bacha při sekáčových nákupech. Jaké jsou ty nejlepší triky? 17. září 2024 v 7:00
 
 
 
Zobrazit tento příspěvek na Instagramu
 
 
 

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos)

Mladá žena v tom momentě vytáhla telefon a celé soukromé vystoupení si nahrávala. Ed na svém Instagramu zveřejnil video z perspektivy kameramana také a lidi vyzval, aby identifikovali slečnu, které zpíval. „Natáčel jsem dnes video a zahrál jsem na přání. Pokud někdo zná běžkyni, dejte mi vědět, abychom měli její POV,“ napsal. Chtěl vidět video i z jejího pohledu.

Doporučeno
Muradov: Nic na mě nemají, o papíry v Česku budu dál bojovat. Po zápase pojedu na dovolenou Muradov: Nic na mě nemají, o papíry v Česku budu dál bojovat. Po zápase pojedu na dovolenou 13. září 2024 v 8:30

Lidí Edovo video dojalo a v komentářích píší, že udělal krásné gesto. „Tohle je moje znamení, abych začala běhat,“ vtipně okomentovala uživatelka Instagramu.

Netrvalo přitom dlouho, než se běžkyně našla. Pod příspěvek napsala: „TO JSEM JÁ!“ Poté začali lidé označovat Eda, aby si ženy všiml. Zdá se, že celá pátrací mise po běžkyni skončila úspěšně. Během 18 hodin získal komentář více než 88 tisíc lajků.

Instagram
Zdroj: Instagram
Domů
Sdílet
Diskuse