Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. ledna 2015 v 19:09
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák Miroslav K.

Nadržený Méďa 2 je tady s prvními záběry!

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Pokračování oblíbené komedie je konečně tady! Díky prvnímu traileru se rozhodně nasmějete.

Jedna z nejoriginálnějších komedií, které jsme za poslední roky viděli, je určitě příběh o Méďovi/Tedovi, který stejně jako jeho majitel vyrostl a stal se z něj "typický" flákač, alkoholik a milovník sexu. Druhý díl na sebe díky obrovskému úspěchu nenechal dlouho čekat a vy se můžete podívat na první trailer, který odhaluje, že se Ted ožení. Oproti jedničce si tak vymění role s Wahlbergem. Ten bojoval o Milu Kunis, která se v druhé části už neobjeví. Nahradí ji Amanda Seyfried.

 

Nadržený Méďa 2 je tady s prvními záběry!

Ještě vzpomenu, že první díl z pera Setha MacFarlana (postaral se i o druhý díl a opět namluvil Teda) byla nejziskovější komedie s R-hodnocením všech dob. Vrátí se Mark Wahlberg, ale objeví se i jména jako Amanda Seyfried, Morgan Freeman, Dennis Haysbert, Jessica Barth nebo Liam Neeson. První část vydělala 550 milionů dolarů, takže budeme zvědaví, kolik dolarů se podaří dostat z kin tentokrát. České a slovenské premiéry se dočkáme 2. července. Co říkáte na trailer? Nám se zdá, že lepší už to ani být nemůže a zároveň doufáme, že marketingové oddělení toho až tak moc z filmu neukáže. Pokud ano, nové záběry, informace, obrázky a jiný materiál naleznete mezi prvními na Filmkultu.

 

Nadržený Méďa 2 je tady s prvními záběry!
Domů
Sdílet
Diskuse