Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. listopadu 2015 17:24
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Johnny Depp se spolu s Alenkou vrací do říše divů v debutovém traileru pokračování

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Alice Through the Looking Glass přichází po 4 teaserech s plnohodnotným trailerem. Jak se vám líbí?

Jedničku jsem celou nikdy neviděl a asi to tak bude i u dvojky, ale vím, že tato pohádka převedená do hrané podoby s oblíbenými herci má své diváky i tady. Po 6 letech dostane navíc pokračování, které se dnes odkrývá po 4 krátkých teaserech konečně plnohodnotných trailerem, který nám už něco prozrazuje jak o ději, tak o atmosféře snímku. Opět to bude barevné, hravé a tak trochu ulítlé. Mám dojem, že to může být i úsměvné, ale to je asi tak všechno pozitivního. Spíše bych na to do kina vzal mladší ročníky... o dost mladší. Určitě se ale nevyhneme mnoha CGI a úchvatným maskám či kostýmům. Tak či onak, dvojka je na cestě a nevypadá to, že by se od jedničky měla nějak výrazně odlišovat.

Z herců se vrátili snad všichni, jmenovitě: Mia Wasikowska, Johnny Depp, Helena Bonhan Carter či Anne Hathaway. Novým přírůstkem bude Sacha Baron Cohen, který si zahraje postavu Time (Čas). Bude moci pracovat s časem, a tak se Alice přemístí do minulosti některých obyvatel. Alenku v říši divů 2 režíruje James Bobin (Muppets a seriály s Ali G), scénář napsala Linda Woolverton (Alice v říši divů, Maleficent, Lví Král) a produkuje Tim Burton, který režíroval i jedničku. Premiéry se dočkáme 26. května 2016.

Johnny Depp se spolu s Alenkou vrací do říše divů v debutovém traileru pokračování

Domů
Sdílet
Diskuse