Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. února 2016 16:05
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Disney vydalo první ukázky ze Star Wars: Episode VIII a také oznámilo nové herce!

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Kdo se vrátí pro pokračování kultovní ságy?

Toto jsme nečekali, že? Disney právě vydalo oznamovací teaser pro Epizodu VIII. Pokud jste, stejně jako my, čekali, že to bude jen směs záběrů z The Force Awakens, mýlili jste se. Ukázali nám totiž Luka a pravděpodobně i jednu z prvních, pokud ne vůbec první klapku z nové Epizody. Kromě toho, že nám dali takovýto dárek, oznámili i herecké obsazení, které krom jiného potvrzuje i účast Benicia Del Tora (asi budeme muset přepisovat žebříček jeho 10 nejlepších filmů).

Disney vydalo první ukázky ze Star Wars: Episode VIII a také oznámilo nové herce!

Vrací se Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Gwendoline Christie a i Andy Serkis. Nabité obsazení doplňuje Benicio Del Toro, Laura Dern (Jurský park) a nováček Kelly Marie Tran. Režíruje talentovaný Rian Johnson (Looper nebo epizoda Ozymandias v Breaking Bad, lze ho zpozorovat i ve videu níže, kdy promlouvá k celému štábu) dle scénáře, který si sám napsal. S dějem mu samozřejmě pomáhal J. J. Abrams. U Epizody IX, o kterou se postará Colin Trevorrow (Jurassic World) zase budou se scénářem pomáhat autoři předešlých dvou epizod. Star Wars: Epizoda VIII dorazí do kin 15. prosince 2017. Jak jste si mohli všimnout, na rozdíl od The Force Awakens má nová epizoda už klasické číselné označení. Těšíte s... zbytečná otázka, že?

Epizoda VII zatím vydělala něco přes dvě miliardy, potrhala všechny možné rekordy a nastartovala novou trilogii, která odhalí mnohá tajemství galaxie. Někteří se jich dočkají, jiné postavy zase potká smrt. Dočkáme se nové generace Jediů, kterou by měla započít mladičká Rey (Daisy Ridley), přičemž by ji měl trénovat samotný Luke. Na druhé straně poté máme záporáky v podání Adama Drivera a jeho Kylo Rena nebo Andyho Serkise a jeho tajemného Supreme Leadera Snokea.

Produkuje Kathleen Kennedy a Ram Bergman, výkonným producentem je J. J. Abrams, Jason McGatlin a Tom Karnowski. Produkční tým doplňují velké talenty jako Steve Yedlin (hlavní kameraman – Danny Collins, Carrie, San Andreas), Bob Ducsay jako střihač, Rick Heinrichs (Production Designer), Peter Swords King (Hair and Make-Up Designer) nebo Mary Vernieu (US Casting Director). Zbytek posádky se vrací na palubu ještě z produkce The Force Awakens, ať už mluvíme o zvuku, efektech nebo dabérech. Ti získali krom jiného za své kategorie i pár nominací na Oscara. Líbí se vám video? Co si od nové části slibujete? Myslíte, že kvalitativně nebo kasově překoná úspěchy The Force Awakens? Potenciál tam je, teď už jen doufat a... čekat.

Domů
Sdílet
Diskuse