Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
15. března 2016 v 12:01
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Nechutný a brutální animák s ratingem R od Setha Rogena nám ukáže, že jídlo cítí bolest

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Očekávaný animák od Setha Rogena dorazil s prvním, velmi překvapivým trailerem.

Pokud Sacha Baron Cohen řekne o animáku, že je to úplně choré, asi to i úplně choré bude. Sausage Party je R, avšak jen o chlup. Ratingová agentura MPAA se totiž přikláněla k NC-17 (podobný problém mělo Grimsby, hádejte, kvůli jakým scénám). Jisté je, že to bude brutální, nechutné, vulgární a dočkáme se mnoha nevhodných vtipů. Pár lidí už vidělo nedokončenou verzi na festivalu SXSF a podle ohlasů jsme v traileru vlastně ještě nic extrémního neviděli. Děj mluví o různých druzích jídel v supermarketu, které si myslí, že tím, že si je lidé vyberou, se jim splní všechny jejich sny. Až v kuchyni si uvědomují, co se s nimi vlastně stane. Boj o holý život může začít.

Hlasy nahrají postavičkám herci jako Edward Norton, Kristen Wiig, Jonah Hill, Salma Hayek, James Franco, Seth Rogen či Paul Rudd. Režírují Greg Tiernan (seriálové epizody Thomas and his Friends) a Conrad Vernon (Shrek 2, Monstra vs Vetřelci, Madagaskar 3). Premiéra Sausage Party je stanovena na 12. srpen. Opravte mě, pokud se mýlím, ale nejde náhodou o první, animovanou komedii s hodnocením R?

Domů
Sdílet
Diskuse