Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. července 2016 11:20
Čas čtení 0:00
Miroslav K.

Zvrácený trailer pro Sausage Party ukazuje, že nejen jídlo, ale i toaletní papír žije

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Bude to zvrácené, bude to nechutné, ale co je nejdůležitější, bude to bombastické

Comic-Con v San Diegu je v plném proudu, a to znamená, že se naše redakce v nejbližších dnech asi pořádně nezastaví. Tucty novinek se vám pokoušíme přinášet pokud možno, co nejdříve, a mezi nimi i nejnovější Rkový (mládeži nepřístupný) trailer pro očekávaný animák Sausage Party, anebo jestli chcete Buchty a klobásy, jak zní oficiální název od našeho distributora. Ten zároveň potvrdil, že animák nepředabuje, takže se pojede hezky s titulky, co v tomto případě potěší snad každého. Trailer přináší kromě starých známých záběrů i pár nových, které zaručeně pobaví (ano, mluvíme o toaletním papíru). Velmi důležitou scénou se však zdá být ta, ve které mladík vidí hlavního hrdinu jako živou bytost, přičemž by ale neměl. Jestli právě on bude spojovat tyto dva světy není známé, ale každopádně nám tvůrci tuto scénu neukázali jen tak.

Děj mluví o různých druzích jídel v supermarketu, které si myslí, že tím, že si je lidé vyberou, se jim splní všechny jejich sny. Až v kuchyni si však uvědomují, co se s nimi vlastně stane. Boj o holý život může začít. Hlasy nahrají postavičkám herci jako Edward Norton, Kristen Wiig, Jonah Hill, Salma Hayek, James Franco, Seth Rogen či Paul Rudd. Režírující Greg Tiernan (seriálové epizody Thomas and his Friends) a Conrad Vernon (Shrek 2, Monstra vs. Vetřelci, Madagaskar 3). Premiéra je u nás stanovena na 12 . srpna. Stopáž činí jen něco přes hodinu a dvacet minut, co může značit, že se tvůrci zaměřili na hlavní děj a snad se nedočkáme žádné zbytečné vaty. Jak na vás dosavadní záběry působí? Zajdete do kina?

Zvrácený trailer pro Sausage Party ukazuje, že nejen jídlo, ale i toaletní papír žije
Zdroj: www.comingsoon.net
Domů
Sdílet
Diskuse