Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. září 2016 19:35
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Will Smith, Keira Knightley, Edward Norton a další špičkoví herci září v emotivním traileru dramatu, které si dělá zálusk na Oscara

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Will Smith si znovu užívá herectví a my spolu s ním.

Willa Smithe má snad každý z nás rád. Přinesl nám mnoho skvělých filmů, ať už šlo o komedie, dramata, historické snímky, sci-fi či akční filmy. Je to nepochybně skvělý herec, který však udělal pár špatných rozhodnutí. Plivat na Hollywood a zaměřovat se na tlačenku svého syna do odvětví, ve kterém jednoduše neměl co dělat, mu zabralo příliš mnoho energie a času. K naší smůle se tak na jistou dobu přestal věnovat filmům, respektive zanevřel na ty opravdu kvalitní projekty. Když si ale uvědomil, že z Jadena herecká hvězda nebude a vše si v hlavě srovnal, začal čím dál více hovořit s agentem, který mu konečně začal podsouvat i atraktivní nabídky. Hancock patří mezi mé největší guilty pleasures, a i když vím, že měl mnoho chyb, jsem si jistý, že s pořádným scénářem, režisérem a soundtrackem by se z tohoto témata dalo vytěžit mnohem více. Snad tedy alespoň v pokračování.

4 roky ticha ustaly se třetím dílem Mužů v černém, ale od té doby to šlo od desíti k pěti. Chuť sobě a fanouškům napravil dramatem Concussion. Ignorace snímku Akademií nahněvala i jeho manželku, kterou ale vtipně setřel na udílení Oscarů Chris Rock. Fajfku si může odškrtnout i za Suicide Squad jako celek, přičemž zářil hlavně Smith. Kromě toho ho ještě uvidíme ve dvou dalších částech Bad Boys, docela určitě i v dalších plánech DCEU, v dramatu American Can, no a dnes si něco povíme o dramatu Collateral Beauty, protože určitě bude aspirovat na Oscara. Původně ho měl režírovat Alfonso Gomez-Rejon (Me & Earl & the Dying Girl), což by nás potěšilo víc, ten se však rozhodl od projektu distancovat po tom, co se dle jeho slov stal něčím, na co nekývnul.

Začneme samotným trailerem. Debutové záběry od režiséra Davida Frankela (Ďáběl nosí pradu, Rok ptáků, Životní šance či Manželská terapie) stavějí na síle kvalitních, známých a hlavně úspěšných herců, kteří snímek bez problémů prodají už jen svojí přítomností. Potěší tedy, když trailer nabídne i atraktivní materiál a šikovně navnadí na to, co nás bude čekat v celém příběhu. Ten nás zavede do New Yorku a soustředí se na reklamního manažera (Smith), prožívajícího hlubokou osobní tragédii. Zemře mu dcerka, a to ho položí. Jako forma jisté duševní léčby mu slouží psaní dopisů. Ne však lidem, ale věcem či neživým objektům, jako například smrti, času, lásce...Jeho kolegové se snaží o to, aby se z deprese vymanil, takže přijdou s netradičním plánem. Ten však nefunguje tak, jak bylo původně v plánu. Více v traileru níže.

Scénář má na starost Allan Loeb (Just Go with It, 21) a premiéra je předběžně naplánována na 15. prosince 2016. Kromě Willa Smithe uvidíme herce jako například Edward Norton (Fight Club), Keira Knightley (The Imitation Game), Michael Peña (The Martian), Naomie Harris (Spectre), Jacob Latimore (The Maze Runner), společně s oscarovou Kate Winslet (The Reader) a Helen Mirren (The Queen). Musíme uznat, že tato sestava je více než skvěla. Snímek měli zprvu táhnout Hugh Jackman a Rooney Mara, ale ti kvůli jiným povinnostem taktéž odstoupili. Zaujal vás trailer?

Nabitá sestava, co říkáte? 

Will Smith, Keira Knightley, Edward Norton a další špičkoví herci září v emotivním traileru dramatu, které si dělá zálusk na Oscara
Zdroj: Biography

Zleva: Keira Knightley, Will Smith, Helen Mirren, Edward Norton, Naomie Harris a Michael Peña

Domů
Sdílet
Diskuse