Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. prosince 2016 v 11:55
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Velkolepý trailer pro ruské Vikingy je plný špíny, sexu a barbarských válek

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Snímek s prostým názvem Vikings rozhodně má čím zaujmout. A nejnovější ukázka vás o tom dokonale přesvědčí.

První ukázka, kterou se představil ruský film s názvem Viking, byla až překvapivě dobrá, přičemž nás okouzlila zejména atraktivním vizuálem a brutálními vikinskými střety. Nyní se však přesně totéž podařilo i dalšímu zveřejněnému traileru. A přestože je jeho stopáž výrazně kratší (je však třeba podotknout, že výše zmíněné záběry se skládaly ze dvou spojených ukázek), dokázal nejen navnadit, ale zároveň i odhalit hned několik nových a dosud neviděných momentů. Konec konců, pod textem se můžete přesvědčit sami.

Příběh hovoří o Yaropolkovi a Olegovi, synech vládce Kyjevské Rusi Svjatoslava I., kteří se po smrti otce pustí do boje o území. Vítězně z něj nakonec vzejde první jmenovaný. Ani zdaleka mu to však nestačí. Yaropolk se totiž rozhodne dobýt i Novgorod, ve kterém sídlí jeho a Olegův nevlastní bratr Vladimír. Ten je následně nucen uchýlit se do Švédska, kde narazí na starého válečného veterána. Chlapík následně Vladimíra přesvědčí, aby spolu s Vikingy dobyl svou starou vlast a vládl v ní společně s nimi.

Režíruje Andrei Kravchuk a co se hereckého obsazení týče, tak kromě mnoha dalších se ve filmu objeví například Aleksandr Ustyugov, Kirill Pletnyov, Danila Kozlovsky, Andrey Smolyakov, Aleksandra Bortič, Anton Adasinsky, Paweł Delage, John DeSantis, Vladimir Jepifancev, Světlana Chodčenkova či Alexandr Lobanov. Premiéra v Rusku je naplánována na 22. prosince 2016, k nám se však snímek s velkou pravděpodobností nedostane. Pokud byste měli možnost, zašli byste na něj do kina?

Domů
Sdílet
Diskuse