Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. prosince 2016 9:15
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Tříminutový trailer pro Fast 8 se nese ve znamení zrady, výbuchů a nečekaného spojenectví

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Dom zradil svoji rodinu, The Rock a Statham si dají druhé kolo a akce bude zase na megalomanské úrovni.

Poslední jízda? To ani náhodou! Po loňské, v pořadí sedmé části série Fast & Furious, které s tržbami ve výši více než 1,5 miliardy momentálně patří šesté místo v žebříčku nejvýdělečnějších filmů všech dob, muselo být už úplně každému jasné, že studio Universal tuto značku jen tak snadno nepustí. Společně s oznámením osmého filmu totiž dorazila i informace, že právě tento počin odstartuje zcela novou trilogii. Tím to ale rozhodně nekončí. Kromě devátého a desátého dílu, které bychom měli vidět v letech 2019 a 2021, jsou v plánu i snímky mimo hlavní ságy. Tedy různé spin-offy a prequely. Jednoduše řečeno, svět Fast & Furious zde s námi zůstane, dokud bude ziskový.

Tříminutový trailer pro Fast 8 se nese ve znamení zrady, výbuchů a nečekaného spojenectví
Zdroj: Universal Pictures

Teď se ale rychle vraťme zpět do přítomnosti, protože po pátečním krátkém teaseru máme konečně k dispozici už i plnohodnotný trailer. Ten nezůstává tónu předchozích filmů absolutně nic dlužen a odhodlaně tak pokračuje v nastoleném tempu, díky kterému nás opět jednou čeká zábavný blockbuster plný dalších šílených výbuchů, automobilových honiček od výmyslu světa a v neposlední řadě i opravdu velkolepé akce. Najdeme ale pod nablýskaným povrchem i něco víc? Inu, odpověď se dozvíme až po premiéře v příštím roce. Ale ještě předtím, než se na níže přiloženou ukázku definitivně vrhnete, vězte, že původní název Fast 8, který u snímku ještě donedávna figuroval, byl oficiálně změněn na The Fate of the Furious.

Co se čerstvě zveřejněné oficiální synopse týče, ta mluví o týmu, který po mnoha krušných chvílích našel vytoužený klid. Dom a Letty si užívají líbánky, Brian spolu s Miou nechali starý život definitivně za sebou a zbytek omilostněné bandy tráví ničím nerušené dny po svém. Vše se však náhle změní v momentě, kdy záhadná žena (Charlize Theron - Mad Max: Fury Road, The Italian Job) zatáhne Doma do světa zločinu, ze kterého zdánlivě není úniku a donutí ho zradit lidí jeho nejbližší. Ti budou následně testování zkouškami, s jakými se dosud nesetkali. Nejenže musí zastavit anarchisty před rozpoutáním celosvětového chaosu, ale v první řadě přivést domů muže, který z nich udělal rodinu.

Jak bylo v několika posledních částech série zvykem, i tentokrát se tým kolem Torretta podívá na místa z různých koutů světa. Příběh snímku by se sice měl odehrávat převážně v New Yorku a Atlantě, štáb však během natáčení zavítal například i na Kubu (zajímavostí je, že se na tomto exotickém místě až dosud nenatáčel žádný velkofilm) či dokonce Island, kde se navíc postaral o největší explozi , jakou ledový ostrůvek kdy zažil. Tvůrci zároveň velmi silně přemýšleli i nad natáčením v Rusku.

Tříminutový trailer pro Fast 8 se nese ve znamení zrady, výbuchů a nečekaného spojenectví
Zdroj: Universal Pictures

Režíruje F. Gary Gray (Straight Outta Compton, Law Abiding Citizen, The Negotiator), o scénář se postaral Chris Morgan (Fast & Furious 4, 5, 6 a 7) a kromě výše zmíněné Charlize se v herecky pořádně nabitém filmu objeví i Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris "Ludacris" Bridges, Elsa Pataky, Nathalie Emmanuel, Jason Statham, Dwayne Johnson, Kurt Russell, Kristofer Hivju, Scott Eastwood či Hellen Mirren. To už je opravdu hvězdná parta, co říkáte? Premiéra snímku The Fate of the Furious je u nás naplánována na 13. dubna 2017, a pokud se o ní chcete dozvědět více, vstupte do tohoto vlákna. Jak se debutový trailer zamlouvá vám? A co říkáte na název osmé části?

Tříminutový trailer pro Fast 8 se nese ve znamení zrady, výbuchů a nečekaného spojenectví
Zdroj: Universal Pictures
Domů
Sdílet
Diskuse