Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. prosince 2016 v 12:44
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Nekonvenční metody bizarního wellness centra a výjevy jako z noční můry. Temný horor od režiséra Kruhu dostal netradiční trailer

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Nový film Gora Verbinského slibuje i v druhé ukázce pořádnou nálož temné atmosféry.

Gore Verbinski dal sbohem Pirátům z Karibiku a vrátil se ke starým dobrým hororovým kořenům. A zdá se, že udělal dobře. Jeho novinka A Cure for Wellness vypadá i v druhé ukázce neodolatelně mrazivě. Na scénáři se podílel Justin Haythe (Revolutionary Road) a je sympatické, že detaily příběhu jsou nám zatím poctivě tajeny. Hlavním hrdinou bude mladý inženýr v podání Dane DeHaana (Valerian And The City Of A Thousand Planets), který se vydává do bizarního „wellness centra“ ve švýcarských alpách. A zdá se, že temná tajemství této budovy pořádně otestují jeho psychiku. A Cure for Wellness působí jako mimořádně slibná noční můra, doufejme tedy, že to Verbinskému vyjde a R rating dostatečně využije. Dobrých thrillerů/hororů totiž není nikdy dost. Kromě DeHaana se ve filmu objeví i Jason Isaacs (Fury), Mia Goth (Everest), Celia Imrie (Legends of Tomorrow) či Susanne Wuest (Goodnight Mommy). V českých a slovenských kinech se budeme bát od 16. února 2017.

Domů
Sdílet
Diskuse