Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. února 2017 v 13:22
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Čtyři nadržené kamarádky vyrážejí na dobrodružnou jízdu plnou sexu a chlastu v necenzurovaném traileru komedie Girls Trip

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Srandy kopec?

U filmů jako Girls Trip většinou víte, co očekávat, už když se podíváte na plakát. Prostě další nenáročná/přiblblá komedie plná sexuálních fórků, sem tam okořeněných rázným „fuck“. Už se smějete? Skupina nejlepších kamarádek se vydá do New Orleans na klasický hudební festival Essence. Po cestě zažijí kopu kuriózních situací, které ale ve výsledku jen utuží jejich přátelství. Režii měl pod palcem Malcolm D. Lee a v hlavních rolích uvidíme Jadu Pinkett Smith, Queen Latifah, Reginu Hall a Tiffany Haddish. Upřímně řečeno, trailer nenaznačuje, že by se na nás chystala nějaká komediální bomba, spíše naopak. Ale své diváky si film nepochybně najde. Girls Trip má premiéru naplánovanou na 21. července 2017.

Domů
Sdílet
Diskuse