Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. února 2017 12:19
Čas čtení 0:00
Ján A.

Pacific Rim: Uprising odhaluje působivé bojové Jaegery. Kaiju, třeste se!

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Druhé pokračování Pacific Rim pomaličku odhaluje první záběry.

Dlouho očekávané pokračování úspěšného filmu s názvem Pacific Rim: Uprising je trochu záhadou. Veškeré informace ohledně dějové kostry filmu jsou spekulantsky hlídané. Rovněž i fakta o nových Jaegerech byly přísně chráněny až do tohoto momentu. Čekání je, chválabohu, u konce. Reklamní kampaň pro druhou část se pomalu, ale jistě rozjíždí. V nejnovějším vydání magazínu License! Global byli představeni hned tři noví Jaegeři. Najdete je níže pod článkem. Co si o nich myslíte? Zkusili byste pro ně vymyslet výstižná jména?

Pacific Rim: Uprising (dříve známý pod pracovním názvem „Pacific Rim: Maelstrom“) uvidíme v kinech až za rok, přesněji 23. února 2018. V pokračování se kromě známých filmových hvězd (John Boyega, Scott Eastwood) dočkáme i nových, méně proslulých hvězdiček. Půjde například o herce jako Cailee Spaeny, Jing Tian, Wesley Wong, Lily Ji, Chen Zitong, Lan Yingying, Qian Yongchen a Zhang Jin. Novinka je pod režisérskou taktovkou Stevena S. DeKnighta, který pracoval na úspěšných seriálech, jako Daredevil a Smallville. Pokračování je inspirované světem vytvořeným žánrovým inovátorem Guillermem del Torem, který úspěšný blockbuster zrežíroval v roce 2013.

Pacific Rim: Uprising odhaluje působivé bojové Jaegery. Kaiju, třeste se!
Zdroj: Legendary
Pacific Rim: Uprising odhaluje působivé bojové Jaegery. Kaiju, třeste se!
Zdroj: Legendary
Domů
Sdílet
Diskuse