Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. února 2017 v 17:56
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Jason Momoa a Keanu Reeves si v debutovém traileru jako členové gangu kanibalů brousí nože na krásnou dívku

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

První trailer ke snímku Bad Batch nabízí pohled do nehostinného koutu v Texasu, kde probíhají věci, o kterých je lepší nevědět.

Po upírském celovečerním debutu A Girl Walks Home Alone at Night přichází režisérka Ana Lily Amirpourt s ukázkami k jejímu následujícímu počinu s názvem The Bad Batch. V něm si hlavní roli zahraje Suki Waterhouse  (Love, Rosie) a sekundovat jí budou Jason Momoa (Game of Thrones, Aquaman), Giovanni Ribisi (Ted) a Keanu Reeves (John Wick). Film bude vyprávět o dívce jménem Arlen (Suki Waterhouse), která se ocitne v texaské pustině, která je plotem oddělena od civilizované společnosti. Z nepříjemné situace se snaží dostat, avšak než se zorientuje, polapí ji banda kanibalských gangsterů a Arlen zjistí, že svoji svobodu si bude muset vybojovat zuby nehty. Jakými prostředky se dozvíte v níže přiloženém traileru, který napovídá, že bychom se mohli dočkat lehce nadprůměrného projektu. Uvidíme, třeba budeme překvapeni. Premiéra proběhne v USA 23. června 2017. Zda se jí dočkáme u nás zatím není známo. 

Domů
Sdílet
Diskuse