Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. února 2017 11:21
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Keanu Reeves je ochoten natočit Matrix 4, jestliže jej zrežírují a napíší autoři trilogie – sourozenci Wachowští

FILMY A SERIÁLY MATRIX 4
Uložit Uložené

Rýsuje se velkolepý návrat?

Velmi, velmi hřejivá slova od Keanu Reevese. Pravděpodobně čte Filmkult, protože zrovna minule jsme si zasnili o tom, jak úžasné by bylo vidět čtvrtý Matrix. Nakonec, ten svět je ohromný a rozhodně se naplno nevyužil jeho potenciál a možná si to uvědomuje i samotný představitel Nea. Ten si momentálně užívá slávu a lásku fanoušků a diváků díky premiéře druhé části Johna Wicka, kde si zahrál po boku Lawrence Fishburna. Možná si mezi sebou povídali, protože Keanu v nedávném rozhovoru přiznal, že by rád natočil Matrix 4, ale pouze v případě, že ho napíší a zrežírují sourozenci Wachowští.


„Lidé umírají, příběhy ne, a stejně tak neumírají postavy v těch příbězích.“

Warner Bros. přitom moc nemá o čem přemýšlet. Sága je milovaná po celém světě a dnes je již kultovní, zvláště první část. Reevese momentálně miluje celý svět a sci-fi jako Matrix zde potřebujeme jako sůl. Trilogie v kinech vydělala více než 1,6 miliardy, no a v roce 2020, kdy bychom potenciálně pokračování mohli vidět nejdříve, by dokázala urvat celkem reálně i rovnou miliardu. Vše závisí na sourozencích Wachowských. Ti prožívali ještě nedávno těžší období, kdy jim po Atlasu mraků mnoho věcí nevyšlo, ale seriál Sense 8 na Netflix je ještě udržel ve hře. Chtěli byste vidět Matrix 4 s Keanu Reevesem?

Domů
Sdílet
Diskuse