Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. dubna 2017 15:46
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Rok 2019 si pro sebe uzme Temný rytíř. Ve Warneru plánují minimálně šest příběhů s Batmanem

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Netopýr se objeví v hrané i animované verzi.

Rok 2019 bude ve znamení Batmana. Alespoň se to tak momentálně zdá. Samozřejmě, že ještě je příliš brzy na definitivní tvrzení, ale informace naznačují, že Temný rytíř se bude objevovat na plátnech kin/televizních obrazovkách poměrně často. A nejen v hrané podobě.

Rok 2019 si pro sebe uzme Temný rytíř. Ve Warneru plánují minimálně šest příběhů s Batmanem
Zdroj: Warner Bros. Pictures

V první řadě by měl dostat sólovku The Batman s Benem Affleckem (režíruje Matt Reeves). Plánuje se i Batgirl pod dohledem Josse Whedona a svou sólovku by měl dostat i Nightwing. K seznamu je třeba připočítat i Gotham City Sirens, kde se opět objeví Harley Quinn (Margot Robbie) a další známé ženské postavy univerza. Režii obstará David Ayer.

Rok 2019 si pro sebe uzme Temný rytíř. Ve Warneru plánují minimálně šest příběhů s Batmanem
Zdroj: Warner Bros. Animation

Co se týče animovaných vod, tvůrci by rádi zfilmovali komiks Batman: The Long Halloween a ještě jeden (momentálně neznámý) titul. The Long Halloween od Jepha Loeba a Tima Salea je považován vůbec za jeden z nejpozoruhodnějších a nejtemnějších batmanovských příběhů. Všechny tyto informace se ale stále vyplatí brát s jistou dávkou rezervy. Všichni dobře víme, jaké má Warner Bros./DC problémy s budováním svého komiksového vesmíru. Zda se tedy skutečně všech ohlášených projektů dočkáme, zatím s určitostí neví asi nikdo. Hodně bude nepochybně záviset i na tom, jak se podaří dvě nejbližší díla - Wonder Woman a Justice League.

Domů
Sdílet
Diskuse