Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. dubna 2017 14:46
Čas čtení 0:00
Ján A.

Chris Pratt nadšeně popsal připravovaný Jurassic World 2 jako temnější a děsivější pokračování s neočekávanými zvraty

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Jaké originální novinky přinese Jurassic World 2?

Momentálně velmi populární herec Chris Pratt poskytl informace ohledně chystaného blockbusteru následujícího roku. Na tiskové konferenci dokončené novinky Guardians of the Galaxy Vol. 2 jsme se tedy dozvěděli nejen aktuality o tomto filmu, ale šikovní reportéři vytáhli z Pratta i žhavá fakta o Jurassic World 2. Podle jeho slov můžeme očekávat děsivější, temnější a překvapivě natočené pokračování od režiséra J. A. Bayona, který připraví druhý film po opětném zavedení původního Jurassic park.
 
Pro připomenutí, Pratt hraje roli Owena, trenéra dinosaurů a výzkumníka v parku, který chápe dinosaury mnohem více než finančně motivováni majitelé zábavního střediska budoucnosti. Chrise uvidíme opět v této roli i v druhé části, ale během rozhovoru neposkytl další fakta ohledně jeho směřování v příběhu. Snad opět uvidíme i jeho „učitelské“ schopnosti na nových speciálně zmutovaných tvorech z tajných laboratoří komplexu.

Chris Pratt nadšeně popsal připravovaný Jurassic World 2 jako temnější a děsivější pokračování s neočekávanými zvraty
Zdroj: Pinterest

Pratt se taktéž vyjádřil velmi pozitivně i k režisérovi projektu: „Je to pozoruhodný filmař. Pokud uvidíte jeho thriller The Impossible nebo fantasy snímek A Monster Calls, pochopíte, že je opravdu suverénně vizuální mistr. Nechybí mu ani hluboké emoce a napětí. Myslím, že Jurassic World 2 bude mnohem děsivější verzí, a také trochu temnější, přičemž rozšíří a posune příběh dopředu takovým způsobem, jak opravdu nečekáte a ani si vlastně nedokážete představit.“
 
Vyslovená slova Chrise se shodují se stejným výrokem režiséra z minulého roku, kdy popisoval film jako temnější a šokující. Je fantastické, že oba mají totožné pocity ze sci-fi novinky.

Chris Pratt nadšeně popsal připravovaný Jurassic World 2 jako temnější a děsivější pokračování s neočekávanými zvraty
Zdroj: WallpaperCave
Domů
Sdílet
Diskuse