Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. června 2017 23:28
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Oblíbení hrdinové a padouši, velkolepé souboje a další úchvatné záběry dělají ze Star Wars Battlefront II jednu z nejočekávanějších akcí roku

TECH
Uložit Uložené

Světlo světa během akce EA Play dle očekávání spatřilo nové video lákající na pokračování úspěšné střílečky Star Wars Battlefront. Pokochejte se i záběry z multiplayeru.

Jednou z nejočekávanějších her letošního podzimu, zejména pokud jde o multiplayerové akce, jednoznačně patří Star Wars Battlefront II, pokračování úspěšného titulu od studia DICE z roku 2015, a právě nyní v rámci veletrhu E3 nadešla chvíle, aby společnost Electronic Arts představila nové záběry, na které jsou všichni fanoušci zvědaví. Nebudeme vás tedy zbytečně natahovat a pusťte se rovnou do nich.

Přestože bude titul zaměřen primárně na hru pro více hráčů, jedním z podstatných rozdílů v porovnání s prvním dílem bude zahrnutí plnohodnotné příběhové kampaně, která má navázat na události z filmu Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi a vyplní tak prostor právě mezi tímto snímkem a předloňským dílem Star Wars: Episode VII - The Force Awakens. V kampani se hráč ujme role vojačky Galaktického impéria jménem Iden Versio, která velí speciální jednotce Inferno Squadron a jejím cílem je pomstít smrt císaře Palpatina.

Multiplayer nabídne čtyři třídy vojáků a samozřejmostí je i rozmanitý výběr hrdinů i záporných postav: objeví se například Darth Maul, Luke Skywalker, Boba Fett, Yoda a další z takřka všech ér. Chybět nebudou ani velkolepé vesmírné souboje, kterých se bude moct zúčastnit až 24 hráčů, zatímco klasické mapy budou bojištěm až pro 40 hráčů. Dále se dočkáme kustomizace postav nebo vojenské techniky. Na konzolích si přitom můžete s kamarádem zahrát i na rozpůlené obrazovce a celkově má hra nabídnout zhruba třikrát více obsahu než jednička. Premiérové záběry z hry pro více hráčů si můžete prohlédnout na níže přiloženém videu.

Titul Star Wars Battlefront II vychází 17. listopadu (november) na PlayStation 4, Xbox One a PC. Mezi předobjednávkovými bonusy jsou například nejrůznější speciální skiny a majitelé Deluxe edice si navíc budou moci hru zahrát o tři dny dříve než ostatní. Díky službě EA Access a Origin Access si bude navíc možné hru vyzkoušet už od 9. listopadu. A jak jsme se dnes dozvěděli, na hráče po vydání čeká stažitelný obsah v podobě nových map, módů či postav, který bude zcela zdarma.


A pokud patříte k vášnivým fanouškům FPS akcí, máme pro vás ještě jednu potěšující zprávu. EA totiž odhalilo krátký trailer na připravované DLC pro Battlefield 1 s názvem In the Name of the Tsar, které přinese zejména východní frontu a jednotky ruských vojáků, přičemž se ve hře objeví i ženské bojovnice. Samozřejmě přibudou i nové zbraně, předměty či vozidla. Těšit se můžeme také na šest nových map a k dispozici bude i několik nočních či zasněžených bojišť (ty ale zřejmě vyjdou samostatně). Samotné DLC by mělo vyjít v průběhu září (september). 

Domů
Sdílet
Diskuse