Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. září 2017 16:45
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Leonardo DiCaprio jako Joker? Warner Bros. ho zřejmě chtějí obsadit do hlavní role sólovky pod dohledem Martina Scorseseho

FILMY A SERIÁLY LEONARDO DICAPRIO
Uložit Uložené

Podle nás skvělý výběr. Ale přijal by herec podobnou nabídku?

Warner Bros. a DC jsou v současné době v raných fázích přípravy jejich sólovky pro Jokera. Ta má stát stranou DCEU, režie se chopí Todd Phillips (The Hangover) a produkovat by měl legendární Martin Scorsese. Už jsme se dozvěděli, že příběh se bude odehrávat v Gothamu během osmdesátých let a mělo by jít o špinavou, temnou a drsnou kriminálku ve stylu Scorseseho největších opusů, jako je Taxikář nebo Mafiáni. Ale zůstává otázka, kdo si zahraje ústředního psychopata? Ve studiu v tom mají jasno, i když nic není jisté. Warneři by rádi do role obsadili Leonarda DiCapria!

Leonardo DiCaprio jako Joker? Warner Bros. ho zřejmě chtějí obsadit do hlavní role sólovky pod dohledem Martina Scorseseho
Zdroj: Miramax

Tato možnost není vůbec nereálná. Ačkoli se DiCaprio nikdy neobjevil v žádné komiksové adaptaci, mohl by být pro ztvárnění Jokera tím pravým nejen pro své herecké kvality, ale i vzhledem ke svému věku (42 let). Studio plánuje představit mladší verzi známé postavy (pro srovnání: Jared Leto má 45 let). DiCaprio má také bohaté zkušenosti s Martinem Scorsesem. Z jejich spolupráce se také objevily skvělé filmy jako Gangs of New York, Letec, The Departed, Shutter Island či Vlk z Wall Street. Studio zatím herci roli oficiálně nenabídlo, ale evidentně s myšlenkou na jeho obsazení celkem vážně koketuje. Otázkou je, zda by podobnou nabídku DiCaprio přijal. Zda jej tedy někdy uvidíme jako Jokera, se dozvíme během příštích několika týdnů. Myslíte si, že by byl dobrou volbou?

Domů
Sdílet
Diskuse