Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. října 2017 11:08
Čas čtení 0:00
Marcel O.

Životopisný film o Hugh Hefnerovi láká krásnou Margot Robbie do role jedné z jeho žen

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Bude Margot jedním ze králíčků?

Minulý týden bylo oznámeno, že RatPac Entertainment natočí film o majiteli známého pánského časopisu Playboy Hugh Hefnerovi. Do role byl obsazen oscarový Jared Leto a podle nejnovějších informací se po jeho boku objeví Margot Robbie, která by si měla zahrát jednu z jeho žen. Ironií je, že herečka milionáře odmítla, když ji oslovil, aby se objevila na titulní straně jeho časopisu. Nyní to však podle nejmenovaného zdroje vypadá, že nad nabídkou reálně uvažuje:
 
„Je pravda, že co se týká focení, tak nabídku odmítla, ale toto je jiné. Jared pracuje na filmu se svým kamarádem Brettem Ratnerem a chtějí, aby Margot hrála jednu z hlavních rolí. Je jejich jedinou volbou a nevzdají to, dokud nebude souhlasit.“

Životopisný film o Hugh Hefnerovi láká krásnou Margot Robbie do role jedné z jeho žen
Zdroj: wikipedia.org

Bohužel nevíme, kterou ze tří žen by si měla zahrát. Poprvé se Hefner oženil jako 23letý v roce 1949 a jeho vyvolená byla Mildred Williams, s níž měl dvě děti: Christie Hefner a Davida Paul Hefnera. Jejich rozvod přišel 6 let po publikování prvního vydání magazínu Playboy v roce 1959. Po tomto neúspěchu si vzal 30letou pauzu a ve věku 63 let si v roce 1989 vzal za ženu Playmate of the Year Kimberly Conrad. Ta mu porodila další dvě děti: Coopera Hefnera a Marstona Hefnera. Po rozvodu v roce 1998 si majitel Playboye vzal za ženu v roce 2012 Playmate Crystal Harris, která s ním zůstala až do jeho smrti. Hugh Hefner zemřel v 91 letech minulý měsíc ve své vile v obklopení svých blízkých.

Životopisný film o Hugh Hefnerovi láká krásnou Margot Robbie do role jedné z jeho žen
Zdroj: wikipedia.org

Na zdokumentování života tohoto známého byznysmena se pracuje několik let. Do role byli dříve zvažování i Hugh Jackman a Robert Downey Jr. Uvidíme, jak se to celé vyvine a zda po spolupráci na Suicide Squad v rolích Harley Quinn a Jokera se spolu herci setkají i v tomto projektu.

Domů
Sdílet
Diskuse