Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. července 2018 16:13
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Nacistické pokusy s nadpřirozenem vytvoří zombie nácky. Horor Overlord nabídne strach, krev a akci

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Poměrně očekávaný horor se představuje debutovým trailerem.

Válečný sci-fi horor Overlord z produkce J. J. Abramse nás zavede do pekla druhé světové války. Několik vojáků se dostane za nepřátelské linie v okupované Francii, přičemž právě probíhá tzv. operace Overlord – vylodění Spojenců v Normandii.

Skupina vojáků se zatím pokouší odhalit plány Němců v zapadlé vesničce. Zde však dospějí k šokujícímu zjištění: nacisté se snaží vytvořit armádu supervojáků a využívají k tomu nadpřirozené síly.

Snímek natočil Julius Avery a nějaký čas se o něm mluvilo jako o kandidátovi na další film z Cloverfield  univerza. Tato informace však byla vyvrácena samotným Abramsem a i z traileru se zdá, že bychom se měli dočkat samostatného příběhu. Co říci na trailer?

V redakci jsme tak trochu na vážkách. Jednu část upoutávka nalákala svou očividnou nenáročností a akcí, druhou zase otrávila béčkovostí a slabou atmosférou. Do jakého tábora se zařadíte vy? Traileru nemůžeme upřít slušné tempo, ale zda nás čeká kvalitní film?

Uvidíme. V hlavních rolích se objeví Wyatt Russell, Bokeem Woodbine, Pilou Asbæk, Iain De Caestecke a Jacob Henderson. Do našich kin Overlord zamíří 22. listopadu tohoto roku.

Domů
Sdílet
Diskuse