Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. července 2018 13:15
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Tvůrci Fortnite prokázali skvělý smysl pro humor. Přidali do hry vzpomínku na virální video, které obletělo svět

TECH
Uložit Uložené

Ve Fortnite se objevil nový easter egg, kterým tvůrci odkazují na video z neúspěšné záchranné mise, které si hráči ihned zamilovali.

Tým vývojářů ze studia Epic Games, které stojí za současným hitem Fortnite Battle Royale, opět dokázal, že smysl pro humor jim nechybí. Do hry totiž nově přidali úsměvný easter egg, kterým tvůrci odkazují na nedávné video pořízené jedním z hráčů, které se okamžitě stalo virálním a oběhlo celý svět.

Ve zmíněném videu si hráč s přezdívkou Muselk všimne svého soupeře uvězněného pod skálou na okraji mapy ostrova a místo toho, aby jej nechal napospas vlastnímu osudu, se jej rozhodne zachránit. Jeho dobrosrdečné úmysly však nedopadnou úplně podle plánu a soupeře v nouzi nakonec omylem odstrčí do oceánu golfovým vozíkem.

Celý průběh vtipné akce si můžete prohlédnout zde:


Samotné video se dostalo až k autorům hry a jak si fanoušci nyní všimli, po nejnovějším pravidelném týdenním updatu byla na místo nevydařené záchranné akce přidána upomínka v podobě náhrobního kamene a několik opodál ležících pneumatik. 

Od těch se hráči mohou odrazit, pokud by se někdy v budoucnosti ocitli ve stejné svízelné situaci jako onen uvězněný hráč, jehož záchrana skončila jeho zánikem.

Povedený easter egg na svém Twitteru už sdílel i samotný autor zpackané záchranné akce, kterého gesto ze strany vývojářů mile překvapilo.


Domů
Sdílet
Diskuse