Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. srpna 2018 20:12
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

YouTube odstranil krátkou reklamu na horor Sestra. Byla až moc děsivá

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Měli jste možnost reklamu před jejím stažením vidět? Vystrašila vás?

Od premiéry očekávaného hororu The Nun s démonickou jeptiškou nás dělí jen pár týdnů a nadšení fanoušků stoupá. Už samotný plakát ke snímku nás upozorňuje na to, že se máme připravit na nejtemnější film z celého The Conjuring univerza.

Mezi množstvím propagačního materiálu k této hororové novince se objevilo jedno kuriózní promo (ke zhlédnutí níže).

Určitě jste se již setkali s klasickými reklamami na YouTube, které vás k videu pustí až po několika sekundách. V případě krátké reklamy k The Nun však i těch pár sekund stačilo na to, aby nic netušící diváci vyskočili ze židle.

Prostřednictvím Twitteru se k zmiňovanému promu vznesla obrovská vlna kritiky. K ní se ale během krátké doby vyjádřilo i vedení YouTube a z důvodu porušení jejich obsahové politiky (reklamy by diváka neměly vyděsit či negativním způsobem šokovat) reklamu rovnou stáhlo.

Nejnovější spin-off hororové série The Conjuring režíroval Corin Hardy (The Hallow/The Woods) a na filmu se podíleli herci jako Taissa Farmiga, Demián Bichir, Jonas Bloquet, Charlotte Hope, Ingrid Bisu a další. Premiéra je v českých i slovenská kinech naplánována na 6. září 2018. Zajdete na film do kina?

Domů
Sdílet
Diskuse