Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. prosince 2018 17:52
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Nová verze Men in Black dorazila s prvním obrázkem. Duo agentů si zahrají Chris Hemsworth a Tessa Thompson

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Men in Black: International dorazí do kin v létě příštího roku.

Nová verze komediálního sci-fi Men in Black před pár dny odhalila svůj oficiální název a nyní k nám doputovala i první propagační fotografie ze samotného filmu. Ve snímku Men in Black: International si hlavní role střihnou Chris Hemsworth (jako agent H) a Tessa Thompson (jako agentka M).

Kromě nich si ve snímku zahrají i Liam Neeson, Kumail Nanjiani, Emma Thompson, Rebecca Ferguson či Rafe Spall. Samotný příběh je stále důkladně utajený, ale ze střípků různých informací víme asi to, že by se údajně měl odehrávat v Londýně.

Nová verze Men in Black dorazila s prvním obrázkem. Duo agentů si zahrají Chris Hemsworth a Tessa Thompson
Zdroj: Sony/Columbia

Do hry by se také mělo dostat výrazně více postav, nejen dva agenti jako v předchozích filmech. I tak se však dá předpokládat, že snímek bude stát hlavně na dvojici Hemsworth/Thompson. To by mohla být oproti minulému duu sympatická změna, ačkoli mnohé pravděpodobně stále mrzí, že Willa Smithe a Tommyho Lee Jonese nakonec neuvidíme.

Liam Neeson by měl údajně ztvárnit ředitele britské tajné vládní organizace a Emma Thompson si zopakuje roli agentky O z Men in Black 3. O scénář se postarali Matt Holloway s Artem Marcumem (oba Iron Man, Transformers: The Last Knight) a na režisérském křesle sedí F. Gary Gray.

Úplně na počátku se uvažovalo, že by snímek mohl být crossoverem s 23 Jump Street, ale z tohoto projektu nakonec sešlo a my dostaneme regulérní reboot. Rozhodně se těšíme, ačkoli je přece jen předčasné soudit, jaká bude kvalita. Vzhledem ke kvalitnímu hereckému obsazení a potenciálu látky si však dovolujeme očekávat solidní zábavu.

Snímek se momentálně nachází v postprodukci a do amerických kin dorazí 14. června 2019, v našich kinech jej uvidíme 13. června příštího roku.

Nová verze Men in Black dorazila s prvním obrázkem. Duo agentů si zahrají Chris Hemsworth a Tessa Thompson
Zdroj: Sony/Columbia

Domů
Sdílet
Diskuse