Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. prosince 2018 15:33
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Chris Hemsworth a Tessa Thompson bojují proti mimozemšťanům. Nová verze Mužů v černém přichází s prvními záběry!

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Agenti pro boj s mimozemskými potvorami se opět hlásí do služby.

Tak tu máme první záběry z očekávané nové verze sci-fi komedie Men in Black. Tentokrát nese podtitul International a představí nám dvojici zcela nových agentů, konkrétně agenta H (Chris Hemsworth) a agentku M (Tessa Thompson).

Ti pracují pro londýnskou pobočku MIB a zapletou se do případu záhadné vraždy, která možná sahá až za hranice naší planety. Tým agentů tak bude muset procestovat celý svět, aby odvrátil katastrofu. Kromě nich si ve snímku zahrají i Liam Neeson, Kumail Nanjiani, Emma Thompson, Rebecca Ferguson či Rafe Spall.

Do hry by se tentokrát mělo dostat výrazně více postav, nejen dva agenti jako v předchozích filmech. Liam Neeson si střihne ředitele britské tajné vládní organizace a Emma Thompson si zopakuje roli agentky O z Men in Black 3.
 
O scénář se postarali Matt Holloway s Artem Marcumem (oba Iron Mani, Transformers: The Last Knight) a na režisérském křesle sedí F. Gary Gray.
 
Co říkáš na úvodní trailer? Podle nás z něj rozhodně sálá docela slušný potenciál. Duo Hemsworth a Thompson působí sympaticky a zdá se, že jim to na plátně bude spolu slušet. Jištění budou navíc charismatickým Neesonem a Emmou Thompson.
 
Ještě bude hodně záviset na samotného příběhu a stylu humoru, ale doufáme, že tvůrci si po této stránce dají záležet. Látka totiž podle nás stále nabízí více než slušný potenciál pro skvělou sci-fi komedii.
 
A je samozřejmě jasné, že v případě úspěchu budou tvůrci chtít pokračovat. Takže věříme, že se Grayovi podaří zabodovat a navázat na kvalitu původní trilogie. Zatím ale nemáme důvod pochybovat. U nás si snímek užijeme 13. července 2019.

Chris Hemsworth a Tessa Thompson bojujú proti mimozemšťanom Nová verzia Mužov v čiernom prichádza s prvými zábermi!
Chris Hemsworth a Tessa Thompson bojujú proti mimozemšťanom Nová verzia Mužov v čiernom prichádza s prvými zábermi! Zdroj: Sony/Columbia
Domů
Sdílet
Diskuse