Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. července 2017 13:59
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Quentin Tarantino se chystá natočit film o vraždách Charlese Mansona. Do hlavních rolí chce Brada Pitta a Jennifer Lawrence

FILMY A SERIÁLY BRAD PITT JENNIFER LAWRENCE QUENTIN TARANTINO
Uložit Uložené

Rozhodně zajímavý výběr látky.

Quentin Tarantino nepochybně patří k nejrespektovanějším filmařům současného Hollywoodu. Látky si pečlivě vybírá a každý jeho film znamená pro fanoušky malý svátek. Naposledy nám doručil vynikající westernovou detektivku The Hateful Eight a zdá se, že si už stihl vybrat nový projekt. A ten zní opravdu velmi zajímavě. Tarantino by se totiž rád podíval na nechvalně známé vraždy Charlese Mansona a jeho komplice (navzájem si říkali Rodina) z let 1968–1969. Ti měli mimo jiné na svědomí vraždu těhotné herečky Sharon Tate, manželky režiséra Romana Polanského a čtyř dalších lidí. Manson a jeho spolupachatelé nejprve dostali trest smrti, později jim byl trest změněn na doživotní vězení.

Quentin Tarantino se chystá natočit film o vraždách Charlese Mansona. Do hlavních rolí chce Brada Pitta a Jennifer Lawrence
Zdroj: The Weinstein Company

Podle portálu The Hollywood Reporter už Tarantino finišuje scénář. Detaily příběhu jsou zatím drženy pod pokličkou, podle zdrojů by se však jedna část příběhu měla soustředit právě na osud Sharon Tate. Produkčně budou opět dohlížet režisérovi dlouholetí spolupracovníci Bob a Harvey Weinsteinovi. Koho však uvidíme na plátně? K spolupráci již byli osloveni Brad Pitt a Jennifer Lawrence, přestože ještě nebylo žádné jméno oficiálně potvrzeno. Tarantino by údajně rád začal s natáčením v roce 2018. Pokud se na film opravdu vrhne, půjde o jeho první projekt podle skutečných událostí. Bude tedy rozhodně zajímavé sledovat, jak si poradí s touto tragickou historií, kterou má Amerika stále v čerstvé paměti.

Domů
Sdílet
Diskuse