Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. srpna 2016 12:40
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Jennifer Lawrence jako ruská agentka a Joel Edgerton jako člen CIA se stanou mileneckým párem v thrilleru Red Sparrow

FILMY A SERIÁLY JENNIFER LAWRENCE
Uložit Uložené

Zamilovaní agenti dvou znepřátelených zemí? To nemůže dopadnout dobře.

Podle magazínu Deadline probíhají jednání o tom, že se Joel Edgerton (Exodus: Gods and KingsThe Great Gatsby) má připojit k Jennifer Lawrence (The Hunger GamesX-Men: Apocalypse) ve špionážním thrilleru založeném na knize od Jasona Matthewse. V dnešním Rusku ovládaném autoritářským Vladimirem Putinem se pere ruská zpravodajská důstojnice Dominika Egorova (Lawrence) s džunglí zasetou po pádu komunistického režimu ve výzvědných službách. Proti své vůli se stává „Sparrow,“ tedy vyškolenou svůdkyní, a je nasazena proti Nathanielu Nashovi (Edgerton), mladému členovi CIA.

A mezitím, co probíhá napětí mezi Ruskem, Finskem, Řeckem, Itálii a Spojenými státy, Dominika a Nate se střetnou v souboji vůle a zakázané vášně, která ohrozí nejen jejich životy, ale i životy ostatních. Jak se jejich role prolomí, dostanou se na smrtící křižovatku. Jeden z nich začne nebezpečný život mezi dvěma rolemi a stane se z toho honba za životem a smrtí. Francis Lawrence, který se s Jennifer Lawrence zná velmi dobře, jelikož s ní točil poslední tři díly Hunger Games, natočí Red Sparrow podle scénáře Erica Warrena (American Hustle) a Justina Haytheho (Revolutionary Road). Světová premiéra je stanovena až na 10. listopadu (november) 2017. Těšíte se na románek Katniss s tajným agentem?

Jennifer Lawrence jako ruská agentka a Joel Edgerton jako člen CIA se stanou mileneckým párem v thrilleru Red Sparrow
Zdroj: pmcvariety.files.wordpress.com
Domů
Sdílet
Diskuse