Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. února 2016 13:04
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Dwayne Johnson se vrátí v pokračování San Andreas, aby čelil katastrofě daleko větších rozměrů

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Dwayne Johnson a celá původní sestava se nám představí v pokračování katastrofického snímku San Andreas.

Internetový magazín The Hollywood Reporter přinesl informaci, že se začíná pracovat na pokračování loňského katastrofického filmu San Andreas, přičemž se předpokládá, že se ve dvojce vrátí velká, ne-li kompletní sestava z prvního dílu. Hlavní roli si v roce 2015 zahrál Dwayne Johnson, jako pilot pátrací a záchranné helikoptéry a podobnou roli sehraje i v pokračování, v němž si opět zahraje svoji postavu, stejně tak jako Carla Gugino, Alexandra Daddario a Paul Giamatti, kteří jsou pro pokračování potvrzeni také. Producent Beau Flynn a režisér Brad Peyton také usednou opět na svá místa. 

Scénář pro první díl napsal Carlton Cuse, Andre Fabrizio a Jeremy Passmore, ale studio New Line si tentokrát zvolilo dvojici Neil Widener a Gavin James, aby vypracovala scénář pokračování, v němž nedojde k zemětřesení v Kalifornii, jak tomu bylo u prvního dílu, nýbrž k daleko masivnějšímu zemětřesení v Ohnivém kruhu v Tichém oceánu. Ten má ve skutečnosti spíše tvar podkovy, je dlouhý 40 000 kilometrů a vyskytuje se v něm 90% všech světových zemětřesení. Krom toho tato zóna získala své jméno díky 450 sopkám, které ji obklopují a představují 75% aktivních sopek na světě. Dostatku katastrofického materiálu se tedy bát nemusíme. Dwayna Johnsona uvidíme nejblíže ve filmech Central Intelligence (17. červen) a uslyšíme ho ve filmu Moana (23. listopad). Pustil se také do dalšího snímku s Bradem Peytonem, což bude adaptace klasické videohry Ramapage. Pokračování San Andreas tak zatím nemá stanovené datum předpokládané premiéry. Těšíte se? 

Dwayne Johnson se vrátí v pokračování San Andreas, aby čelil katastrofě daleko větších rozměrů
Domů
Sdílet
Diskuse