Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. ledna 2016 18:37
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Gerard Butler v dalším traileru k akční pecce London Has Fallen znovu zachraňuje amerického prezidenta před teroristy

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Další trailer k akčnímu pokračování Pádu Bílého domu přichází s novými záběry. Máme se na co těšit.

O filmové novince London Has Fallen, která navazuje na Olympus Has Fallen (Pád Bílého domu) jsme již psali dříve tady a tady. V dnešním článku si představíme v pořadí již druhý trailer k nadcházející novince, která by mohla vycházet z konceptu jedničky, a to by jistě udělalo radost nejednomu fanouškovi pořádné akce a velkolepých výbuchů a přestřelek. Pokud jste článek rozklikli, jistě vás budou zajímat i snímky z natáčení, které stránka ManlyMovie postnula na sociální síť Pinterest. Ale zpátky k filmu samotnému. Od pokračování celosvětového trháku Pád Bílého domu, který se jevil nadprůměrně diváků i kritice, se očekává, že nám opět doučí non-stop napínavý akční thriller s příběhem, který nebude nic než vysokooktanová jízda. Nic jiného od pokračování nečekáme a ani nechceme. 

Intenzita děje začíná úmrtím britského premiéra. Jeho pohřeb se stane cílem teroristů, kteří tak chtějí pozabíjet některé světové lídry, devastovat britský kapitál a naservírovat děsivou vizi budoucnosti. Jediná naděje na zastavení chaosu leží na bedrech prezidenta Spojených států (Aaron Eckhart), hlavě jeho tajných služeb (Gerard Butler) a anglické MI-6 agentce (Charlotte Riley), která nedůvěřuje nikomu. Morgan Freeman si zahraje viceprezidenta Spojených států. Pád Londýna by měl spatřit světlo světa 4. března letošního roku a měl by být prozatimním vrcholem akčního žánru v roce 2016.

Domů
Sdílet
Diskuse