Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. ledna 2020 15:15
Čas čtení 1:18
Vojtěch Vanda

Videoklip k ústřední melodii filmu o Sonicovi je venku! Na starost si jej vzali Wiz Khalifa, Lil Yachty nebo Ty Dolla $ign

HUDBA
Uložit Uložené

Cítíš tu nostalgii?

Datum vydání filmu Sonic the Hedgehog, v českém překladu Ježek Sonic, se blíží. Není proto divu, že jsme se už dnes mohli dočkat jeho ústřední melodie. A jsme velmi mile překvapeni i videoklipem, ve kterém hostují rapové hvězdy vskutku největšího kalibru. Vydán byl na kanále pittsburghské stálice Wize Khalify. Spolu s ním zde vystupují i Ty Dolla $ign, Lil Yachty a Sueco the Child.

Doporučeno
Jim Carrey nahání nedostižitelného ježka Sonica v traileru plném hlášek a rychlé akce Jim Carrey nahání nedostižitelného ježka Sonica v traileru plném hlášek a rychlé akce 30. dubna 2019 16:12

Modrý ježek, zlaté kroužky, rudí krabové s ostrými klepety nebo Ivo Robotník. Všechny tyto výrazy mají jednoho jmenovatele, a tím je legendární hra Sonic od Segy. A jak už jistě víš z našich článků, do kin se chystá film, který by měl oslavit tuto legendu v plné kráse.

A přestože si filmaři udělali u fanoušků několik vroubků, například nepovedeným designem samotného hlavního aktéra, o čemž si můžeš přečíst tady, vše by mělo být napraveno a nechuť už by měl dávno odnést čas.

Doporučeno
Design filmového Sonica bude změněn, kritika diváků byla pro tvůrce neúnosná Design filmového Sonica bude změněn, kritika diváků byla pro tvůrce neúnosná 3. května 2019 18:06

S blížícím se vydáním filmu, ve kterém by měl hrát hlavního záporáka Doctora Dělníka fenomenální Jim Carrey, se také odhalují další aspekty, které dokreslují atmosféru chystaného snímku. A na vědomost musíme dát, že atmosféra se dá hltat minimálně z videoklipu k ústřední melodii.

Kdo by čekal, že moderní trap, autotune a melodie 16bitových konzolí půjdou tak dokonale dohromady? Track vás přenese někam na začátek 90. let, kde doznívají ústřední melodie Knight Ridera a Návratu do budoucnosti. Do toho trochu švihu v podobě rytmické basy, ikonických zvuků ze hry a Speed Me Up je na světě. V momentě, kdy si tento banger zapneš, boostne tě natolik, že všechno zvládneš rychlostí světla.

Video dělá z umělců postavičky ve hře, které prožívají se Sonicem vše, co obvykle prožívá on sám. Utíká z bodu A do bodu B, sbírá všechno kulaté a vyhýbá se nepřátelům. Dokonce se na obrazovce objeví i Ivo Robotník, který se zmateně snaží vykalkulovat, co se mu to v přijímači objevuje.

Film půjde v Americe do kin už 14. února, ty si ho budeš moci zhlédnout až 20. února. Snad ti bude tento minisnímek alespoň malou nápastí, která zčásti čekací dobu zalepí.

Domů
Sdílet
Diskuse