Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. ledna 2023 15:45
Čas čtení 0:38
Tereza Patočková

Jeremy Renner se znovu ozval z JIP. Děkuje lékařům za péči

Jeremy Renner se znovu ozval z JIP. Děkuje lékařům za péči
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY FILM ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Herec v sobotu oslavil 52. narozeniny.

Americký herec Jeremy Renner se opět ozval z jednotky intenzivní péče a poděkoval personálu za péči a za pomoc se „začátkem nové cesty“. Renner se zotavuje z vážné nehody se sněžným pluhem. Informoval o tom deník The Guardian

„Děkuji týmu renomované lékařské jednotky intenzivní péče za zahájení této cesty,“ napsal Renner. Herec, který ve filmech Marvel Cinematic Universe (MCU) hraje Hawkeye, byl po incidentu z minulého víkendu přijat do nemocnice.

Doporučeno
České filmové bizáry přelomu tisíciletí: Co se vyplatí vidět a z čeho ti budou krvácet oči? České filmové bizáry přelomu tisíciletí: Co se vyplatí vidět a z čeho ti budou krvácet oči? 12. prosince 2022 11:00
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Jeremy Renner (@jeremyrenner)

Incident se odehrál poblíž dálnice Mount Rose, která spojuje jezero Tahoe a jižní Reno a rozkládá se na hranici mezi Nevadou a Kalifornií. Místní policie uvedla, že herec pomáhal rodinnému příslušníkovi vyprostit auto z těžké pokrývky sněhu, když ho nešťastnou náhodou přejel jeho vlastní šestitunový pluh.

V neděli byl letecky převezen do nemocnice, utrpěl poranění hrudníku a další ortopedická zranění. Jak píše The Independent, rodina později uvedla, že herec je ve vážném, ale stabilizovaném stavu a musel podstoupit operaci. V sobotu měl 52. narozeniny.

Domů
Sdílet
Diskuse