Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
6. dubna 2023 13:13
Čas čtení 0:37
Kristýna Dobiášová

Víme, kdy uvidíš filmovou verzi Five Nights At Freddy's. Tvůrci ukázali první snímek

Víme, kdy uvidíš filmovou verzi Five Nights At Freddy's. Tvůrci ukázali první snímek
Zdroj: Blumhouse
FILMY A SERIÁLY FILM FILMY 2023 ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Fanoušci hororové hry Five Nights At Freddy's se filmu dočkají ještě letos. Vyjde na podzim 27. října. Tvůrci sdíleli i první snímek z filmu s hlavním animatronikem.

Film Five Nights At Freddy’s  založený na stejnojmenné hororové hře vyjde 27. října tohoto roku. Diváci ho mohou vidět nejen v kině, ale ještě ten samý den i na streamovací platformě Peacock, kterou u nás nabízí SkyShowtime.

Doporučeno
SkyShowtime přichází do Česka. Jaké filmové a seriálové hity dostaneš za 89 korun? SkyShowtime přichází do Česka. Jaké filmové a seriálové hity dostaneš za 89 korun? 14. února 2023 11:30

Oznámila to společnost Universal Pictures. Termín potvrdil i producent snímku Jason Blum prostřednictvím Twitteru. O souběžném debutu v kinech i na streamovací službě se však nezmínil. Za režií filmu stojí Emma Tammi.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Blumhouse (@blumhouse)

Doporučeno
Smrtonosný Brumbál, Lewis Capaldi a kuchyně jak u Ramseyho na steroidech. Tyhle pecky najdeš v dubnu na Netflixu, Disney+ i HBO Smrtonosný Brumbál, Lewis Capaldi a kuchyně jak u Ramseyho na steroidech. Tyhle pecky najdeš v dubnu na Netflixu, Disney+ i HBO 3. dubna 2023 17:00

Příběh vypráví o hlídači, který nastoupil na noční směny do pizzerie. Velmi rychle však začne zažívat hrůzostrašné situace. V hlavních rolích se ukáží Josh Hutcherson (Hunger Games, Most do země Terabithia) a Matthew Lillard, který zazářil např. v kultovním prvním dílu hororu Vřískot nebo hrané adaptaci oblíbeného Scooby-Doo.

Domů
Sdílet
Diskuse