Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
26. července 2023 14:01
Čas čtení 1:03
Tereza Šnajdrová

VIDEO: Během promítání filmu Barbie se v kině porvaly dvě ženy. Co bylo důvodem jejich sporu?

VIDEO: Během promítání filmu Barbie se v kině porvaly dvě ženy. Co bylo důvodem jejich sporu?
Zdroj: ČSFD/Warner Bros./propagační materiál
FILMY A SERIÁLY BARBIE BRAZÍLIE ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Jedna ze žen v kině během promítání filmu Barbie pouštěla na svém telefonu dětem videa, čímž rušila ostatní návštěvnictvo. Její chování vyústilo v bitku.

Internetem se šíří video, které vzniklo v brazilském kině během promítání nového růžového snímku Barbie. Během závěrečných titulků se do sebe za zvuků písně What Was I Made For? od Billie Eilish pustily dvě ženy, a došlo dokonce i na fyzické napadení. Důvodem rozepře bylo chování jedné ženy, která svým dětem během promítání filmu pustila na telefonu videa, což rušilo ostatní návštěvnictvo, píší New York Post a TMZ.

Doporučeno
Hvězda filmu Oppenheimer Cillian Murphy se nebrání roli Kena v pokračování Barbie 2 Hvězda filmu Oppenheimer Cillian Murphy se nebrání roli Kena v pokračování Barbie 2 26. července 2023 9:22

Sociálními sítěmi se šíří video, které zachycuje konflikt v jednom z kin v Brazílii. Matka tam přímo během promítání filmu Barbie pouštěla na telefonu svým dětem videa, aby je zabavila, což rozčílilo ostatní návštěvnictvo. To totiž videa rušila. Dotyčná žena však nerespektovala přání ostatních, chovala se bezohledně, což vyústilo až ve fyzický konflikt. 

Video, které na TikTok umístila Sophia Ferreira (a následně jej stáhla), zachycuje ženu v růžovém, která se během závěrečných titulků pustila do slovní rozepře s bezohlednou matkou. Ta se i nadále chová ignorantsky a do ženy v růžovém strčí a odhodí ji do sedaček. 

Napadená žena se okamžitě zvedne a matku začne mlátit botou. V tu chvíli zasáhnou kolemstojící muži a obě výtržnice roztrhnou. „Šla jsem se dívat na film o Barbie a stalo se tohle,“ napsala Sophia k videu, které před jeho smazáním stihlo zhlédnout téměř 130 tisíc lidí. 

Video na sociálních sítích vyvolalo emotivní diskusi. Téměř všichni souhlasí s tím, že to matka svým chováním přehnala. „Má štěstí, že jsem tam nebyla třeba já. Okamžitě bych šla pro manažera, aby ji vyvedl,“ napsala jedna z uživatelek. „Nejhorší je vidět, že se spousta lidí smála a slečně nikdo nepomohl,“ přidávají se další. 

Domů
Sdílet
Diskuse