Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. listopadu 2023 15:10
Čas čtení 0:39
Ilona Hobzová

Režisérka Stmívání prozradila, kteří herci by dnes hráli Bellu a Edwarda

Režisérka Stmívání prozradila, kteří herci by dnes hráli Bellu a Edwarda
Zdroj: Summit Entertainment
FILMY A SERIÁLY FILMOVÉ OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Kariéra Roberta Pattinsona a Kristen Stewart by se bez série Stmívání patrně ubírala jiným směrem. Napadlo tě někdy, jak by to vypadalo, kdyby ikonickou dvojici ztvárnil někdo jiný?

Přesně takovou otázku dostala nedávno Catherine Hardwicke, režisérka filmu Twilight sága: Stmívání z roku 2008. A kdyby se upírská sága natáčela dnes, její výběr na role Belly a Edwarda by byl jasný.

Doporučeno
Hvězda Euforie prozradila, proč odmítla roli Supermana. Tomuhle důvodu se zasměješ Hvězda Euforie prozradila, proč odmítla roli Supermana. Tomuhle důvodu se zasměješ 14. listopadu 2023 14:34

Během rozhovoru s Joshem Horowitzem v podcastu Happy, Sad, Confused padlo jméno australského herce Jacoba Elordiho, kterého můžeš znát třeba ze seriálu Euphoria. A režisérka byla z této možnosti nadšená. „Jacob Elordi. Ten je podle mě skvělý. Pravděpodobně bych ho dnes do role Edwarda obsadila,“ potvrdila režisérka.

Úlohu Edwardovy lásky Belly by pak podle ní mohla ztvárnit Jenna Ortega, hvězda populárního seriálu Wednesday.

Jak ale v roce 2019 prozradil sám Robert Pattinson, ztvárnit Edwarda Cullena v celé sáze bylo prý velmi náročné. I když má dnes na projekt hlavně příjemné vzpomínky, šílenství okolo upírské série ho dřív vyčerpávalo a setkávání s fanoušky a fanynkami bývalo náročné. 

A jak to vidíš ty?

Anketa:
Líbili by se ti Jacob Elordi a Jenna Ortega v roli Edwarda a Belly?
V žádném případě, ikonická dvojice je jen jedna.
Zajímalo by mě, jak by takový film vypadal.
V žádném případě, ikonická dvojice je jen jedna.
48 %
207 Hlasů
Zajímalo by mě, jak by takový film vypadal.
52 %
223 Hlasů
Domů
Sdílet
Diskuse