Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. prosince 2023 9:20
Čas čtení 0:44
Ondřej Jarůšek

Hororová série Saw bude pokračovat! Víme, kdy přijde do kin jedenáctý díl

Hororová série Saw bude pokračovat! Víme, kdy přijde do kin jedenáctý díl
Zdroj: Lionsgate
FILMY A SERIÁLY FILM FILMY 2024 NOVÉ FILMY
Uložit Uložené

Společnost Lionsgate oficiálně potvrdila přípravy jedenáctého dílu letité hororové série Saw. Filmu se dočkáme v roce 2024.

Filmaři oznámili pokračování série bez bližších podrobností v pondělí na sociálních sítích. Studio přidalo k příspěvku krátký popisek „Hra pokračuje“. Snímek se má dostat do kin 27. září příštího roku. Detaily o příběhu nebo hereckém obsazení však zatím nejsou známy, píše Variety.

Doporučeno
Ztratili zdraví i vůli žít: Toto jsou slavné filmové role, které totálně zničily herce a herečky Ztratili zdraví i vůli žít: Toto jsou slavné filmové role, které totálně zničily herce a herečky 19. září 2023 6:00

Jak připomíná server Deadline, Saw XI bude mít premiéru skoro přesně jeden rok po letošním desátém díle. Ten do kin zavítal rovněž na konci září. Rozpočet snímku činil 13 milionů dolarů a celosvětově vydělal 107 milionů, šlo tedy o velký kasovní úspěch, který otevřel dveře dalšímu dílu. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený SAW (@saw)

V Saw X jsme se dějem vrátili mezi první a druhý díl. Herec Tobin Bell si zopakoval roli psychopatického věznitele Johna Kramera, který se léčí s rakovinou mozku v Mexiku. Poté, co však zjistí, že jeho léčitelský tým je banda podvodníků, kterým jde jen o peníze, se s nimi rozhodne vypořádat tak, jak to umí nejlépe.

Zda jednaosmdesátiletého Bella znovu uvidíme v roli Jigsawa, zatím nevíme. Pokud si však chceš zkrátit čekání na jedenáctku, mrkni se na náš článek, ve kterém jsme všechny díly seřadili od nejhoršího po nejlepší

Domů
Sdílet
Diskuse