Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. prosince 2023 16:48
Čas čtení 1:23
Ilona Hobzová

Donald Trump o Sám doma 2: Moje role ten film proslavila, byl jsem pro něj skvělý

Donald Trump o Sám doma 2: Moje role ten film proslavila, byl jsem pro něj skvělý
Zdroj: 20th Century Fox
FILMY A SERIÁLY DONALD TRUMP NEJLEPŠÍ FILMY
Uložit Uložené

Skromnost má druhé jméno Donald Trump.

Podnikatel a bývalý prezident Spojených států amerických Donald Trump tvrdí, že jeho cameo ve filmu Sám doma 2: Ztracen v New Yorku z roku 1992 pomohlo tomuto snímku k úspěchu. Odmítl také, že by k jeho obsazení vedla šikana. Uvedl to na vlastní sociální síti Truth Social.

Byl jsem a stále jsem pro ten film skvělý!

Trump ve svém příspěvku na sociální síti reagoval na prohlášení režiséra snímku Chrise Columba. Ten má kromě prvních dvou dílů série Sám doma na kontě také hity jako Mrs. Doubtfire Táta v sukniHarry Potter a Kámen mudrců nebo Harry Potter a Tajemná komnata.

Doporučeno
KVÍZ: Sám doma slaví 32 let. Jak dobře znáš tuto klasiku? KVÍZ: Sám doma slaví 32 let. Jak dobře znáš tuto klasiku? 16. listopadu 2022 14:00

V rozhovoru pro Business Insider se Columbus rozpovídal o tom, jak se Trump do Sám doma 2 dostal. Vzpomínal, že chtěli natáčet v hale hotelu Plaza a předpokládali, že bude stačit uhradit poplatek. Majitel hotelu Trump prý ale přišel s další podmínkou. „Jediný způsob, jak můžete použít hotel, je, že budu ve filmu hrát já,“ řekl prý tehdy podnikatel.

„Tak jsme souhlasili, že ho do filmu dáme. Když jsme ho poprvé zkušebně promítali, stala se ta nejpodivnější věc. Lidé jásali, když se Trump na plátně objevil. Tak jsem řekl svému střihači, ať ho tam nechají.“

Podle bývalého šéfa Bílého domu ale bylo všechno úplně jinak. Produkční tým ho prý prosil, aby si ve filmu zahrál. „Byl jsem velmi zaneprázdněn a nechtěl jsem do toho jít. Byli velmi milí, ale především neodbytní. Souhlasil jsem a zbytek je historie! To malé cameo vyletělo jako raketa a film měl velký úspěch, stále má. (...) Lidé mi volají, kdykoli se vysílá,“ napsal Trump na Truth Social. Odmítl, že by kvůli roličce ve filmu kohokoli šikanoval.

Doporučeno
Pohnuté životy Kevina i jeho bráchy ze Sám doma: Drogy, domácí násilí i ztráta syna. Co dělají herci a herečky dnes? Pohnuté životy Kevina i jeho bráchy ze Sám doma: Drogy, domácí násilí i ztráta syna. Co dělají herci a herečky dnes? 18. prosince 2023 10:21

„Teď, o třicet let později, však Columbus (jak se vlastně jmenoval dál?) vydal prohlášení, že jsem se do filmu protlačil. Nic nemůže být dál od pravdy. To cameo pomohlo filmu k úspěchu,“ doplnil Trump a vznesl otázku, proč ho celých třicet let z filmu nikdo nevystřihl, pokud se cítil šikanovaný.

„Protože jsem byl a stále jsem pro ten film skvělý, proto! Prostě další hollywoodský chlapík z minulosti, který pro sebe hledá rychlou náplast na Trumpovu publicitu,“ odpověděl si Trump.

Domů
Sdílet
Diskuse