Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. března 2024 v 13:34
Čas čtení 0:51
Anna-Marie Hanzlíková

Meghan Markle je zpátky na Instagramu. Proč se vrátila na sociální sítě?

Meghan Markle je zpátky na Instagramu. Proč se vrátila na sociální sítě?
Zdroj: Getty Images/Meghan Markle
OSOBNOSTI KRÁLOVSKÁ RODINA MEGHAN MARKLE VELKÁ BRITÁNIE
Uložit Uložené

Meghan Markle si nejdříve sociální sítě smazala, teď to ale vypadá, že je zpátky. Na Instagramu se totiž objevila stránka, podle které to vypadá, že si vévodkyně zakládá svou značku.

Meghan Markle má se sítěmi rozporuplný vztah. Svůj osobní účet si smazala, když se dala dohromady s princem Harrym. Oba si pak udělali svůj společný. Ona sama ale před týdnem prohlásila, že se ze sociálních sítí stahuje, protože jí nedělají dobře.

Teď se ale na Instagramu objevil účet @americanrivieraorchard, který má v popisku „by Meghan, The Duchess of Sussex⁣⁣⁣, Established 2024⁣⁣⁣“, tedy informaci, že účet spravuje vévodkyně ze Sussexu a že byl založen letos.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílel uživatel @americanrivieraorchard

Samotný účet je pak poměrně nicneříkající, odkaz v popisku vede na webové stránky, kde zájemci*zájemkyně mohou přihlásit svou e-mailovou adresu, aby byli zařazeni na čekací listinu. Pravost účtu ale dokazuje ověřovací známka a pár dní staré video na stories, kde Meghan pekla a aranžovala květiny.

Server Sky News získal dokumenty od amerického úřadu pro patenty a ochranné známky (US Patent and Trademark Office). Podle něj se značka America Riviera Orchard zapsala pod v lednu založenou firmu jménem Mama Knows Best a registraci si udělala za účelem prodeje textilu, příborů, želé, marmelád a dalších pomazánek.

Doporučeno
Charli XCX konečně přiměla celý svět, aby ji miloval. Naučí tě pařit, oslavovat ženskost a být tak trochu spratek Charli XCX konečně přiměla celý svět, aby ji miloval. Naučí tě pařit, oslavovat ženskost a být tak trochu spratek 9. července 2024 v 13:00

V dokumentech je podle serveru také informace o tom, že by značka mohla vydávat kuchařky, provozovat obchodní prostory a prodávat nejrůznější doplňky k přípravě čaje a kávy. Na to, co bude doopravdy předmětem vévodčina podnikání, si tedy budeme muset počkat.

Domů
Sdílet
Diskuse