Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
10. července 2024 v 10:06
Čas čtení 0:53
Anna-Marie Hanzlíková

Kdy se dočkáme Shreka 5? Tvůrci ukázali první plakát a promluvili o detailech

Kdy se dočkáme Shreka 5? Tvůrci ukázali první plakát a promluvili o detailech
Zdroj: Illumination Studios
FILMY A SERIÁLY FILM NEJLEPŠÍ FILMY NOVÉ FILMY
Uložit Uložené

Jaké novinky nás čekají v bažinách?

Že se Shrek téměř po patnácti letech vrátí na filmová plátna, víme už nějakou chvíli (psali jsme třeba tady). Teď ale studio DreamWorks Animation prozradilo, kdy a na co se můžeme těšit.

Doporučeno
Virální dívka Hawk Tuah dostala nabídku od Playboye. Followerům odpověděla i na to, jestli si založí OnlyFans Virální dívka Hawk Tuah dostala nabídku od Playboye. Followerům odpověděla i na to, jestli si založí OnlyFans 8. července 2024 v 7:00

Na novinku si ještě dva roky počkáme, premiéru tvůrci oznámili na červenec 2026. V anglickém originále zapůjčí Shrekovi hlas opět Miky Myers, podobně uslyšíme jako oslíkův hlas Eddieho Murphyho. Vrátí se celá hvězdná trojka, v roli Fiony se opět představí Cameron Diaz.

Anketa:
Těšíš se na pátého Shreka?
Moc, tohle je prostě legenda.
Kouknu na to, ale velká očekávání nemám.
Ne, už to moc natahují a nestojí to za nic.
Moc, tohle je prostě legenda.
83 %
Kouknu na to, ale velká očekávání nemám.
12 %
Ne, už to moc natahují a nestojí to za nic.
4 %

Uvidíme, na čí hlasy se budeme moci těšit v české verzi. V prvním filmu Shreka daboval David Prachař, Oslíka Oldřich Vízner a jako Fiona k nám v dětství mluvila Dana Morávková. 

V příspěvku DreamWorks Animation představilo i filmový plakát. Na novinku láká velká číslovka pět s ikonickýma shrečíma ušima. Režie se ujme Wald Dohr, který jako scenárista pracoval už na druhém a třetím dílu, jak píše Variety.

Doporučeno
Česká komedie na Netflixu rozválcovala pokračování ikonického snímku s Eddiem Murphym Česká komedie na Netflixu rozválcovala pokračování ikonického snímku s Eddiem Murphym 8. července 2024 v 15:50

Už dříve představitel Oslíka Eddie Murphy prozradil, že práce na novém filmu jsou v plném proudu. „Shreka 5 jsme začali natáčet před několika měsíci. Máme za sebou první klapky, budeme na tom letos pracovat a také to dokončíme,“ řekl herec v rozhovoru pro magazín Collider, o kterém jsme tě informovali už dříve tady.

Domů
Sdílet
Diskuse