Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
22. července 2024 v 16:03
Čas čtení 0:39
Anna-Marie Hanzlíková

Další Fakjů film bude fantasy. Chantal spadne do pohádkové říše

Další Fakjů film bude fantasy. Chantal spadne do pohádkové říše
Zdroj: CinemArt
FILMY A SERIÁLY FILMY 2024
Uložit Uložené

V novém pokračování už nepůjde o ulítlého učitele. Hlavní roli si ve filmu s názvem Fakjů princezny tentokrát střihne „blbka Chantal“, která se stane nejradikálnější princeznou. A taky trochu influencerkou.

Půjde totiž i tak trošku o pohádku. Chantal sice touží po instagramové slávě, sleduje ji ale pouhých tři sta lidí. Společně se svou nejlepší kamarádou Zeynep tak zkusí trik, který jim má úspěch na sociálních sítích zaručit.

Doporučeno
Byla jsem na rande se sugar daddym: Chtěl mi posílat peníze každý týden a zaplatit mi nová prsa Byla jsem na rande se sugar daddym: Chtěl mi posílat peníze každý týden a zaplatit mi nová prsa 22. července 2024 v 13:00
Doporučeno
Tak šílený příběh, že podle něj udělali film s Margot Robbie. Přečti si o největších skandálech z olympijských her Tak šílený příběh, že podle něj udělali film s Margot Robbie. Přečti si o největších skandálech z olympijských her 22. července 2024 v 7:00
Doporučeno
Největší změny nové řady Too Hot To Handle. Zlá Lana a návrat povědomých tváří Největší změny nové řady Too Hot To Handle. Zlá Lana a návrat povědomých tváří 22. července 2024 v 11:59

Jenže ten je místo na výsluní dostane do pohádkového světa. To jim zpočátku příliš nevadí, snaží se tu posbírat ten nejlepší obsah pro své sledující. A přiváží si pořádnou porci bizáru, od princezen, nešikovných princů, ale narazí i na draka nebo na létající koberec.

 

Jenže brzy přijde zádrhel. Mobily se začínají pomalu vybíjet a dvojici se nedaří z pohádkové říše dostat. Co s tím?

Spin-off s jednou ze žaček legendárního učitele měl v Německu premiéru už v březnu. A dařilo se mu natolik, že s výdělkem 6,2 milionu dolarů se stal nejúspěšnějším německým filmem od roku 2019, kdy bodovala Téměř dokonalá tajemství. 

V Česku jde film do kin 15. srpna. CinemArt nyní představil česky dabovaný trailer. Mrkni, na co se můžeš na konci léta těšit.

Domů
Sdílet
Diskuse