Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
26. srpna 2024 v 10:55
Čas čtení 0:42
Veronika Ábelová

Ve finále nového Vetřelce zazářil rumunský basketbalista. Roli získal díky své neobvyklé stavbě těla

Ve finále nového Vetřelce zazářil rumunský basketbalista. Roli získal díky své neobvyklé stavbě těla
Zdroj: IG/ @screenthrill
FILMY A SERIÁLY FILM
Uložit Uložené

Rumunský basketbalista Robert Bobroczkyi měří přes dva metry. V novém Vetřelci ztvárnil Potomka, jehož vzhled společně s digitálními efekty vypadá opravdu děsivě.

Nová postava, která se ve filmu objevila, je ve skutečnosti profesionální hráč basketbalu. Režisér Fede Alvarez si ho vybral na základě jeho neuvěřitelné výšky, která činí úctyhodných 2,31 metrů. Rumunský hráč Robert Bobroczkyi sice nemá zkušenosti v herectví, přesto dokázal až hororovou postavu ztvárnit až dokonale děsivě. Podívej se, jak vypadá ve skutečnosti.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený SCREEN THRILL| Movies & TV (@screenthrill)

Čtyřiadvacetiletý Bobroczkyi se dostal do povědomí veřejnosti nejen svým sportovním nadáním, ale především neobvyklou výškou. V roce 2016 se přestěhoval do Spojených států amerických, konkrétně do Genevy ve státě Ohio, kde začal i studovat. Tam se zavázal, že bude hrát v basketbalovém týmu pro sezónu 2021 a 2022. Svou výškou se snadno vyrovná i slavným hráčům NBA.

Doporučeno
Romulus je nejlepší film o vetřelcích za posledních 40 let Romulus je nejlepší film o vetřelcích za posledních 40 let 16. srpna 2024 v 13:00

Bobroczkyi nemá herecké zkušenosti, ale při natáčení využil především svůj fyzický vzhled a neobvyklý tvar těla. „Způsob, jakým se pohybuje, je neuvěřitelný,“ popsal magazínu Variety šéf animace u filmu Vetřelec: Romulus Ludovic Chailloleau. Animátoři a designéři potom díky praktickým efektům dosáhli finálního děsivého výsledku, který filmu přidává dost obskurní pointu. Přesto se snažili, aby vynikla Bobroczkého přirozená postava.

Doporučeno
První dojmy z hraní World of Warcraft: The War Within. Po delší době je hlavním tahákem zase příběh První dojmy z hraní World of Warcraft: The War Within. Po delší době je hlavním tahákem zase příběh 24. srpna 2024 v 11:01
Domů
Sdílet
Diskuse