Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. července 2016 12:46
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Dva kamarádi mají jistou smrt, a tak se rozhodnu si vzít půjčku a zažít nezapomenutelné dobrodružství plné luxusu

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Jak si užijí poslední dny svého života?

Německé komediální drama Der geilste Tag (Nejkrásnější den) si to pomalu míří i do našich kin a tak přichází s nabitým trailerem. Originální snímek se bude točit kolem dvojice třicátníků, z nichž jeden je ambiciózní hráč na klavír a ten druhý klasický povaleč a pohodář. Společné mají jen jedno, a to diagnózu smrtelné nemoci. Oba se tak rozhodnou k šílenému kroku. Společně si vezmou půjčku v co nejvyšší možné výši a rozhodnou se si poslední dny svého života pořádně užít. Jak to vše dopadne se dozvíme po premiéře 11. srpna v Česku a na Slovensku 25. srpna (august)

Režii si vzal na starosti Florian David Fitz, který si zároveň zahrál jednu z hlavních rolí. Dále se představí Matthias Schweighöfer, Robert Schupp, Alexandra Maria Lara, Rainer Bock, Frederic Linkemann a Tatja Seibt. Trailer vypadá celkem lákavě, a tak si stačí jen počkat, jak moc se filmařům podařilo vytěžit z takového potenciálu. Vyrazíte do kina?

Domů
Sdílet
Diskuse