Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. října 2016 13:47
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Známé scénáristu Shreka 5! Režiséři předchozích dílů prozradili několik detailů k dalšímu pokračování

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Bude pátý díl poslední?

V rozhovoru s The Hollywood News prozradili Walt Dohrn (scénárista Shreka 2) a Mike Mitchell (režisér Shrek: Zvonec a konec), že studio DreamWorks Animation najalo scénáristu Michaela McCullerse (The Boss Baby, Baby Mama), aby napsal scénář k neuvěřitelnému pátému (!) pokračování Shreka. Mitchell k tomu dodal: „Mají k tomu napsaný opravdu dobrý příběh. Scénář napsal Michael McCullers, který sepsal všechny filmy s Austinem Powersem. Přišel s opravdu skvělým nápadem, který nyní zkoumají.“

A ačkoli dvojice (Dohrn a Mitchell) nepotvrdila, že zrežírují pátý díl, uvedli, že by se toho rádi ujali. Zatím poslední díl Shreka vyšel v roce 2010 a vydělal 239 milionů dolarů na domácím trhu, což je o poznání méně než předchozí tři díly. A i přesto, že výdělky budou téměř jistě klesat, celá série vydělala studiu od roku 2001 celosvětově kolem 3 miliard dolarů, a tak je jisté, že i pátý díl bude lukrativní záležitostí. Dočkáme se konečně kvalitního pokračování nebo měli podle vás tvůrci skončit prvním, případně druhým dílem? 

Známé scénáristu Shreka 5! Režiséři předchozích dílů prozradili několik detailů k dalšímu pokračování
Zdroj: DreamWorks
Zpět
Sdílet
Diskuse