Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
8. prosince 2016 16:48
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Baywatch se s množstvím sexuálních narážek a sexy žen stává díky zábavnému traileru nejočekávanější komedií léta 2017

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Skvělé vtipy, nádherné ženy, vypracovaní muži a atraktivní vizuál. Debutový trailer pro Baywatch je tady!

The Rock, Zack Efron, Alexandra Daddario a mnoho dalších neznámých žen. Jsou ale sexy, takže je vlastně jedno, že nejde o herečky (nebo, že jsou neznámé). Baywatch nikdy nebylo o extrémně kvalitních hereckých výkonech. Také ale nebylo tak sexistické a vtipné jako v traileru níže. Reboot seriálu ve formě celovečeráku s ratingem R (mládeži nepřístupné, vždyť počkejte, když dostaneme necenzurovaný red band trailer) vypadá skutečně nadějně. Nebere se vážně, umí si ze sebe vystřelit, scéna s Rockem na mopedu mě upřímně rozesmála a na ty spoře oděné ženské se již skutečně těším. Rkový rating navíc snímku a hlavně scénáři jako takovému určitě dodal množství skvělých nápadů a scén, které by jinak v kinech děti vídávat neměly.

Kromě hlavních herců si můžeme připočítat i camea Davida Hasselhoffa, Pamely Anderson, Rkový rating a pořádnou dávku nostalgie a vyjde vám film, který by mohl vydělat slušné peníze. Režíroval Seth Gordon (Horrible Bosses) podle scénáře Damiana Shannona a Marka Swifta. Původně byla premiéra stanovena na 19. května 2017, tehdy však bude konkurence asi až příliš silná. Do kin se dostane Scottův Alien: Covenant, rodinná komedie Diary Of A Wimpy Kid: The Long Haul, animák The Nut Job 2 a hororový sequel Annabelle 2. Producenti tedy nechtěli zbytečně riskovat a premiéru posunuli na 26. května 2017. Baywatch se tak setká v souboji s Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales.

Domů
Sdílet
Diskuse