Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. února 2017 20:00
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Dnešním dnem začalo natáčení nového Predátora. Režisér se pochválil fotkou kompletního hereckého obsazení

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Predátorovi svítá naděje na důstojný návrat.

Nový zářez v sérii Predátor se dává do pohybu a my máme obrovskou radost! Režisér Shane Black dnes prostřednictvím Twitteru potvrdil začátek natáčení ve Vancouveru. Kromě toho se podělil i s fotografií herců a prvním concept artem. Ve filmu uvidíme Boyda Holbrooka (Narcos), Olivii Munn (X-Men: Apocalypse), Trevanteho Rhodese (Moonlight), Thomase Janea (The Punisher), Keegan-Michaela Keye, Jacoba Tremblaye (Room) a Sterlinga K. Browna (The People vs. OJ Simpson).

Dnešním dnem začalo natáčení nového Predátora. Režisér se pochválil fotkou kompletního hereckého obsazení
Zdroj: 20th Century Fox

Tvůrci jsou zatím na detaily ohledně příběhu diskrétní, producent John Davis se však nechal slyšet, že Blackova vize se na kosmického lovce dívá velmi osvěžující optikou. Boyd Holbrook navíc potvrdil, že nepůjde tak úplně o sequel. „Shane Black udělal něco úplně jiného. Příběh je ukotven v univerzu, zároveň však přišel s něčím zcela novým.“ Poznamenal, že Arnolda Schwarzeneggera pravděpodobně neuvidíme, ale i tak půjde o výborný film. Žánrově ho charakterizoval jako mix hororu, sci-fi a westernu. Od spoluscénáristy Freda Dekkera také víme, že další díl by měl zachovávat kontinuitu s prvními dvěma filmy. Nepůjde tedy o kompletní reboot. Dodejme, že Blackova honička s Predátorem bude mít luxusní R rating. Podle režiséra je PG-13 pro slečinky, takže krví se šetřit rozhodně nebude, což jistě musí zahřát u srdce každého věrného fanouška. Shane Black je navíc zkušený tvůrce se specifickým rukopisem (scenáristicky se podílel již na původním filmu z roku 1987, kde si i zahrál).

Doufejme, že všechny dosavadní informace jsou pravdivé, natáčení proběhne bez problémů a v kině dostaneme parádní zážitek. Po mdlých Predators od Nimroda Antala by nám kvalitní žánrovka z tohoto světa padla více než vhod. V každém případě, Black má naši plnou důvěru. Premiéra je naplánována na 9. února 2018.

Částečné obsazení... krásné lidské bytosti, dobří lidé. Ale i zabijáci,“ napsal režisér.

Dnešním dnem začalo natáčení nového Predátora. Režisér se pochválil fotkou kompletního hereckého obsazení
Zdroj: 20th Century Fox

Domů
Sdílet
Diskuse