Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. března 2017 20:08
Čas čtení 0:00
Matěj Toman

Addict v rámci pražského Fashion Weeku nás čeká už v pátek. Do páté ranní bude hrát jak NobodyListen se Smackem, tak i velká zahraniční jména

REFRESHER ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Opuštěná budova na pražské Štvanice bude svědkem šestého Addictu.

Addict #6 by NobodyListen garantuje naprosto ojedinělý hudební zážitek. Party se odehraje ve třípatrové opuštěné budově na pražské Štvanici. Tento originální prostor slibuje punkové prostředí s tajemnou autentickou atmosférou. Tu ještě podtrhne dokonalý zvuk z extra výkonného sound systému. Vše završí parádní vizuální doprovod, o který se postará Lunchmeat Studio.

Addict v rámci pražského Fashion Weeku nás čeká už v pátek. Do páté ranní bude hrát jak NobodyListen se Smackem, tak i velká zahraniční jména

Kromě samotného organizátora, jímž je DJ NobodyListen, ambasador Red Bull Music Academy pro Českou a Slovenskou republiku, na akci vystoupí i zahraniční DJs. V roli headlinera se objeví londýnský DJ Darq E Freaker (produkoval například banger Next Hype), který odehraje set složený z mixu grimu, rapu a elektroniky. Další zahraniční hvězdou je francouzský DJ Big Dope P. Jeho vystoupení se ponese na vlnách future funku, rapu, footworku i techna. Kreativní mix více žánrů ve svém setu předvede i anglický DJ Tuco. Druhým zástupcem tuzemské scény bude Smack se svým DJ setem. 

Jak již napovídá podtitul Fashion Week Edition, neodmyslitelnou součástí akce bude i móda. DJ NobodyListen se totiž věnuje i návrhářství. Na místě tak bude k vidění i ukázka oblečení z nové kolekce ODIVI Ivy Burkertové, na které se Nobody podílel.

Doporučeno
Paranoia se někdy vyplatí. Yzomandias odměnil fanoušky EPčkem, na kterém se konečně hudebně posunul Paranoia se někdy vyplatí. Yzomandias odměnil fanoušky EPčkem, na kterém se konečně hudebně posunul 15. dubna 2024 14:00

Party Addict #6 vypukne v pátek 17. března ve 22:00 hodin a pařit se bude až do 5:00 ráno. O dobrou náladu se kromě party DJs postará i ledově namražený Jägermeister. Vstupenky budou k dostání na místě za 200 Kč. Prostor má omezenou kapacitu, a tak se rozhodně vyplatí dorazit co nejdříve.

Svou účast můžeš vrstevníkům oznámit na facebookové události.

Domů
Sdílet
Diskuse