Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. dubna 2017 14:46
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Neuvěřitelně vtipný trailer akční komedie představuje bodyguarda Ryana Reynoldse ochraňujícího nájemného vraha v podání Samuela L. Jacksona

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

I nájemní vrazi potřebují bodyguardy.

Lionsgate Summit Entertainment pro nás chystá další komedii. Ryan Reynolds si v ní zahraje špičkového bodyguarda. Ten ale dostane neobvyklý úkol: musí chránit jednoho z nejnebezpečnějších nájemných zabijáků na světě v podání Samuela L. Jacksona. Důvod? Zabiják musí svědčit v důležitém procesu na Mezinárodním tribunálu v Haagu. Budou tedy muset nějak přežít. Obzvláště, když jim půjde po krku i psychopatický diktátor (Gary Oldman). The Hitman's Bodyguard zrežíroval Patrick Hughes (The Expendables 3). Kromě výše jmenovaných uvidíme i Salmu Hayek, Elodie Yung, Kirsty Mitchell, Richarda E. Granta a Joaquima De Almeida. Trailer naznačuje, že nás čeká zábavný akčňák. Reynolds a Jackson si své úkoly viditelně užívají a známý šlágr od Whitney Houston tomu dodává na vtipnosti ještě více. Premiéru si film odbude 18. srpna 2017, u nás by se měl do kin dostat 17. srpna tohoto roku.

 

Domů
Sdílet
Diskuse