Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. března 2019 11:16
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Tary už teď přišel o více než 37 tisíc odběratelů. Hroutí se mu jeho youtuberský svět?

ZAJÍMAVOSTI YOUTUBE
Uložit Uložené

Youtuberovi Tarymu ubývá stále více odběratelů.

Parkourový youtuber Tary v posledních dnech čelí masivnímu zájmu všech influencerů a médií, protože během jednoho ze svých workshopů urazil dětského fanouška tím, že ho před ostatními osočil, že má málo peněz. Takhle malý chlapec může takovou situaci brát mnohem citlivěji než dospělý. O kauze jsme psali zde

Doporučeno
Tary se chová jako kretén, nebuď jako on. Jak Jirka Král, Kovy, Shopaholic Nicol nebo TMBK‏ reagují na jeho aroganci? Tary se chová jako kretén, nebuď jako on. Jak Jirka Král, Kovy, Shopaholic Nicol nebo TMBK‏ reagují na jeho aroganci? 4. března 2019 21:43

Schytal za to vlnu reakcí jak ze strany ostatních youtuberů, tak jeho vlastních odběratelů, jejichž počet rychle klesá. Od rozmachu této kauzy po dnešní den mu podle analytického nástroje SocialBlade ubylo na 36 tisíc odběratelů

Tary přišel o více než 36 tisíc odběratelů. Hroutí se mu jeho youtuberský svět?
Tary přišel o více než 36 tisíc odběratelů. Hroutí se mu jeho youtuberský svět?

Sám Tary se vyjádřil, že celou věc myslel ze srandy a že ofenzivním reakcím nerozumí. Jako šestadvacetiletý dospělý člověk, navíc s takovým vlivem, jaký youtubeři mají, by však měl přijít s trochu více uspokojivou reakcí, a hlavně se případným přešlapům úplně vyhnout.

Již v prosinci ale nechvalně proslul svou rychlou jízdou po dálnici, kterou mohl ohrozit ostatní účastníky silničního provozu. 

Youtuber na svých sociálních sítích nyní mlčí. Vydává videa, jako by se nic nestalo, přitom komentáře pod nimi svědčí o tom, že jeho výmluva uživatelům příliš nestačí. Neustálé přešlapy, které nevedou k žádným omluvám, tak donutil organizátory Utuberingu, aby zrušili jeho účast na tomto festivalu. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Taras 'Tary' Povoroznyk (@taraspovoroznyk),

Zatímco jeho informační kanály zejí prázdnotou, Taryho tým dal serveru Blesk.cz oficiální vyjádření. „Nebyla to urážka nebo komentování sociální situace toho chlapce nebo jeho rodičů. Byla to diskuze prodávajícího s kupujícím. Faktem na místě prostě bylo, že klučina neměl peníze na to, co si chtěl koupit. Když jdete do obchodu pro boty a máte jen polovinu peněz, také vám je neprodají,“ zní ve stanovisku.

„To, že někdo do médií rozeslal video, kde je účelově vystřižená jen jedna věta, považuji za kyberšikanu ze strany méně úspěšných konkurentů, kteří se snaží mě cíleně likvidovat,“ tvrdí.

Hroutí se mu jeho youtubová kariéra? Měl by přijít s nějakým uspokojivějším vysvětlením? Kauzu budeme sledovat i nadále.

Domů
Sdílet
Diskuse