Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. dubna 2017 18:01
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

První záběry z úchvatného traileru pro Star Wars: The Last Jedi se nesou ve znamení hlučných vesmírných soubojů a střetů světelných mečů

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Prosinec 2017 je rázem o něco dál.

Tak jsme se přece jen dočkali. Po několika článcích s různými dohady a údajnými spoilerovými informacemi (na které jsme neklikali) přichází od Disney i něco oficiálního. Stejně jako loni odhalilo Good Morning America první teaser pro Rogue One, i tento má to privilegium odhalit nám další film ze ságy. Není jím nic jiného než osmá epizoda s názvem The Last Jedi, jejíž premiéry se dočkáme až 15. prosince 2017. Hudbu opět složí John Williams a i když se mnohým v redakci soundtrack pro The Force Awakens líbí, já doufám, že si tentokrát dá záležet více a dočkáme se nezapomenutelného a ikonického soundtracku.
 
Během dnešního panelu ukázal režisér Rian Johnson a spol. nádherný teaser plakát a následně i teaser trailer, který pustili hned dvakrát. Nebylo to špatné, ba naopak, jde o skvělou teaserovou práci, ale čekali jsme asi něco jiného. Podle mě to nepřekonalo Abramsův geniální teaser, ale stále je z toho cítit něco velkolepého. Vidíme Skywalkera, který definitivně trénuje Rey, ukázal se i Kylo Ren, který se tentokrát nebude držet na uzdě, no a svou přítomnost potvrdili i Finn a Poe s BB-8. Poslední jmenovaný droid má mít ve filmu množství skvělých a hlavně vtipných scén. Rozhodně se máme na co těšit.

Mimo jiné se můžeme těšit na rozvoj všech hlavních postav včetně Kyla Rena. Ústředním tématem byla myšlenka teroru a rozpolcenosti osobnosti, která je morálně oprávněná chovat se tak, aby získala úplně všechno. Také všichni cítí aktivaci určitého správného druhu společenskosti v představiteli postavy. Kromě posílení negativních a temných vlastností, které byly Kylovi často vyčítány, uvidíme i větší důraz právě na jeho lidskost. Na druhé straně tu máme Rey, u níž by měla být odhalena její minulost a identita rodičů, stejně tak bychom měli nahlédnout na těch 30 let, během nichž žil Luke osamotě.
 
Na závěr si ještě řekneme, že kromě již jisté role pro The Last Jedi se Carrie Fisher pravděpodobně objeví i v Epizodě IX. Pravděpodobně se použijí starší záběry, respektive nepoužité záběry z natáčení The Force Awakens/The Last Jedi. Ještě však není nic jistého. Vrací se Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong'o, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Gwendoline Christie a i Andy Serkis. Nabité obsazení doplňuje Benicio Del Toro, Laura Dern (Jurský park) a nováček Kelly Marie Tran. Režíruje talentovaný Rian Johnson (Looper či epizoda Ozymandias v Breaking Bad). Pro více informací klikejte na tento odkaz, kde naleznete množství článků věnujících se Epizodě VIII.

První záběry z úchvatného traileru pro Star Wars: The Last Jedi se nesou ve znamení hlučných vesmírných soubojů a střetů světelných mečů
Domů
Sdílet
Diskuse